sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Syys- ja lokakuun suosikit

Hejssan, vuorossa yhdistettynä sekä syyskuun että lokakuun suosikit! Saksan ostoksista löytyi selkeästi mahtavia tuotteita.




Fruttinin superedulliset vartalovoiteet Peach Pear ja Coco Banana sulostuttavat arkiaamuja huumavan hyvällä tuoksullaan. Kevyet voiteet imeytyvät ihoon nopeasti ja kosteuttavat juuri sopivasti päivittäiseen käyttöön.


Kiehl'sin legendaariseen Creamy Eye Treatment with avocado -silmänympärysvoiteeseen rakastuin ensikosketuksella. Ihanan kermainen vihreä voide kosteuttaa silmänympärysaluetta tehokkaasti, mutta imeytyy ihoon salamannopeasti. Tämän taputtelu on sitä arjen luksusta! Voiteen myötä olenkin kehittänyt ihan uuden mielenkiinnon tätä yksinkertaisen apteekkimaista brändiä kohtaan.


Art Decon Bronzing Glow Blusher on upean korallisen hehkuva poskipuna. Kolmesta eri sävystä koostuva puna tuo poskille kauniin sädehtivän sävyn ilman hehkupunille tyyppillistä glitteriä. Pienen googlettelun jälkeen Art Decoa saa myös Suomesta, mutta vain tiettyjen kauneushoitoloiden kautta. Googlettelu kertoo myös villin huhun, että ainakin Sokoksessa myytävä Malu Wilz, joka samaan lafkaan kuuluu, olisi lähes identtinen Art Decon kanssa. Täytyypä kartoittaa tämä tilanne seuraavan kerran kun kemppaosastolle lähden pyörimään!


Catricen Camouflage peitevoide menee heittämällä parhaimpien kokeilemieni peitevoiteiden sarjaan. Hintaa 2,95, peittokyky aivan uskomaton, koostumus omaan makuuni täydellinen ja riittoisuus erittäin ok! Itken verta, kun kaksi hamstraamaani nappia joskus hamassa tulevaisuudessa loppuu. Voisin melkein tehdä reissun Saksaan ihan vain tämän peitevoiteen takia.


Lopuksi yksi meikkirutiinieni luottotuotteista, Rimmelin Scandaleyes Waterproof Kohl Eyeliner sävyssä 004 Taupe. Oli lookki melkein mikä tahansa, tätä mulla on aina alarajauksena. Sävy täydellinen kylmä harmaanruskea, levittyy helposti ja pysyy kuin tauti. Toimii!

Sellaisia suosikkejä nyt syksyllä. Kiinnostaisiko muuten postaus mun arkimeikkirutiinien muista luottotuotteista?

♥ Vilma


4 kommenttia:

  1. Ihana postaus, oot aina niin aurinkoinen sun videoissa että tulee lukijallekin hyvä mieli :D Ja kyllä kiinnostaa tuo luottotuote postaus! Sekin ois kiva että näyttäisit kaikki sun vartalovoiteet ja naamarasvat! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana! Hei toihan oliskin hyvä idea, pistän toteutuslistalle. :)

      Poista
  2. Voi vitsi, ihania tuotteita taas! :)

    Kiinnostaa myös minuakin ehdottomasti luottotuotteesi, samaten myös se, minkälaisia hiustuotteita tykkäät käyttää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No teiltähän saakin hyviä ideoita postauksiin, täytyy tuokin ehdottomasti toteuttaa! :)

      Poista