tiistai 14. tammikuuta 2014

Tammikuun LivBoxSe aika kuukaudesta! LivBox osasi taas yllättää saapumisellaan ja tämän kuun boksi oli sisällöltään ihan kiva. Joskin huomaan, ettei boksi enää oikein osaa ilostuttaa ihan samalla tavalla kuin aluksi. Ei niinkään sisältöjen takia vaan lähinnä jokakuiseen kosmetiikkapakettiin on jotenkin tottunut ja käyttämättömiä/kerran kokeiltuja testereitä alkaa kertymään jemmaan... Ehkä pitäisi jossain kohtaa pientä taukoa. Mut ei ihan vielä. ;)

Tuotteet:

No7 Beautiful Skin päivävoide kuivalle iholle: No7 tuotteita en ole koskaan käyttänyt, joten ihan kiva päästä testaamaan merkkiä. Ja LivBoxin kauttahan olen jo useamman hyvän päivävoiteen bongannut, saa nähdä josko tämä jatkaa samaa linjaa. Testeri oli metallipinnalla turvattu, joten en viitsinut vielä aukaista purkkia vaan jätän sen reissuvaraksi ja käytän vihdoin ja viimein sen Vichyn voiteen loppuun normivoiteiden lomassa.

System 4 Bio Botanical Shampoo & Seerumi: System 4:n Bio Botanical sarjaa lupaa stimuloida päänähkaa ja edesauttaa hiusten kasvamista. Itselläni lähtee valtava määrä hiuksia päivittäin ja alan jo paniikissa näkemään ohenemisalueita päälaella, joten tämän tyyppistä sarjaa kokeilen mielelläni. Shampoota en ole vielä ehtinyt testaamaan, mutta seerumia olen päänahkaan muutamana iltana ruiskinut. Seerumi yllätti vesimäisyydellään ja koin sen levityksen jotenkin hankalaksi. Mistään suuremmista tuloksista nyt turha raportoida yhden testerin perusteella.

Lumene LAB Age Preventing suojaava silmänympärysvoide: Tämä oli ehdottomasti boksin lempituote! Täysikokoinen silmänympärysvoide kattaa kevyesti koko boksin hinnan. Kokeilin tätä kerran ja vaikutti ihan mukavalta, otan käyttöön sitten kun Kiehl'sin Creamy Eye Treatment loppuu.

Isadora Magnetic Nails kynsilakka, sävy Earth Magnet: En koskaan innostunut magneettikynsilakoista, cracked kynsilakoista, mattalakoista tai mistään muistakaan hömpötyksistä glittereitä lukuunottamatta. Yksinkertaiset lakkaukset ovat enemmän omaan mieleeni. Isadoran lakka menee siis itselläni boksin huonoimmaksi tuotteeksi, ihan jo sen takia, että rusehtava sävy vaaleilla ihmeellisillä raidoilla on mielestäni suorastaan kuvottava. Tuo mieleen vyöturkiskuoriaiset. Sorry.

Emmelle Original Pro+ hammastahna: Emmelle kertoo olevansa hellävarainen, ikeniä suojaava ja kevyesti valkaiseva hammastahna. Mikäs siinä. Kätevä pikkutuubi menee reissuputelivarastoon.

Etrê Belle Collagen & Aloe Vera Hydro Eye-Pads: Tehohoitolaput silmänymärysiholle, jotka kosteuttavat, rauhoittavat, kiinteyttävät, virkistävät ja poistavat turvotusta. Vielä en ole testannut, mut tällaiset on kivoja kunnon pamper eveningeille!

Seuraavaa boksia odotellessa!

♥ Vilma

2 kommenttia:

  1. Mä käytän kanssa tuota Lumenen silmänympärysvoidetta! Tosin huomasin just siitä paketista, että se on tarkoitettu enemmän noin 40-vuotiaille... Mietin, että onkohan siitä haittaa vai pitäisikö vaan jatkaa käyttöä? :D
    Stelliinou's xx

    VastaaPoista
  2. Onko sulla se Age Correcting siis? Heitin jo oman pakkaukseni pois, mutta sain käsityksen et nuoremmille sopii tää Age Preventing ja vanhemmille se Age Correcting. Either way, en mä usko et siitä mitään haittaa on. Pitäähän hei se ryppyjen karkoittaminen aloittaa ajoissa! ;)

    VastaaPoista