keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Just pretending that we're cool

Olen ottanut seuraavan askeleen brittiläiseen korkeakulttuuriin perehtymisessäni. Olen viettänyt koko aamupäivän jammaillen One Directionin poikien uuden platan tahtiin. Take me home -nimikin on aika osuva! Onhan ne aika söpöjä. Vai meneeks tä jo cougar-osastoon?


Päivät pyörähtelee ohi nopiaan. Perjantaina tuskailin taas kerran opettajani kivikautisuuden kanssa. Tykkään opettajasta hirveästi, hän ottaa meidät vaihtarit hienosti huomioon ja puhuu todella selkeää englantia. Mutta hän on vanhan koulukunnan bisnesihminen, minä taas uuden koulukunnan mainosihminen (tai näinhän asian itse tietenkin näen :D) ja välillä opettajan puheet pistää ihan pulssin kohoamaan. Siinä missä minua ärsyttää suuresti opettajan kaupallisuuden kammoksuminen ja nettimaailman ymmärtämättömyys, hän ei yhtään pääse samalle aaltopituudelle minun näkemyksien kanssa. Perjantain luento digitaalisesta markkinoinnista oli suorastaan tuskaista seurattavaa. En sitten tiedä onko tämän maan markkinointiosaaminen ylipäätänsäkin pari vuosikymmentä pohjoismaita jäljessä, koska eipä paikallisilta opiskelijoiltakaan tuntunut kauhean innovatiivista näkökulmaa löytyvän näihin asioihin. Taas yksi näitä silmänpyörityshetkiä Englannissa.

Luennon jälkeen lähdin Manchesteriin kiertelemään ja illalla mentiin Ellin ja Ellin täällä vierailevan kaverin kanssa valtavaan T.G.I Fridaysiin syömään. Pakko sanoa, että Tukholman vastaavassa raflassa ruoka oli parempaa, mut kyllähän se show tuolla aika hyvin pyöri. Tarjoilijan ääni oli käheänä, koska oli kuulemma päivän aikana laulanut synttärilaulun jo yli 50 kertaa. Lauantaina vihdoin pääsimme kurkkaamaan Manchesterin yöelämään tyttöporukassa. Ei mennyt ihan suunnitelmien mukaan, muut tytöt ei oikein tykännyt meidän sokkona tehdystä paikkavalinnasta. En mäkään ehkä ihan sulautunut maastoon korkkareineni ja paljettihamoseineni Dynamo/Klubi -henkisessä The Venue-nimisessä mestassa, mut meidän mielestä meininki oli ihan jees. Ehkä parempi tuuri seuraavalla kerralla.

Yksi Mansen löydöistä. Koru New Lookista.
Maanantaina taas suuntasin aamujunalla päiväreissulle Lontooseen tapaamaan rakasta ystäväistäni. Pieni paniikkihiki ihan ehti tulla, kun en meinannut mahtua Bolton-Manse junaan ja seuraavalla en olisi ehtinyt enää Lontoon junaan. Se oli kuin Lontoon metron rush hour. Ihan törkeesti sit vaan kyynerpäätaktiikalla tungin onneksi suht pienen olemukseni siihen sillisalaattiin. Muuten päivä Lontoossa oli aivan mahtava, selvisin yksin hienosti metroseikkailuistakin. Tällä kertaa olin aika pirun tarkka mikä travelcard sitä tuli ostettua!

Kierreltiin kaupoissa Oxford Streetillä ja onnistuin pitämään itseni viime viikon shoppailujen jälkeen hyvin kurissa. Ostin ainoastaan Primarkista 18 punnalla korkonilkkurit. Käytiin The Chesterfield Mayfair -hotellissa perinteisellä afternoon tealla, joka on saanut The Tea Guildin Award of excellence -palkinnon. Mahtava kokemus! Menusta valittiin ensin haluttu tee ja voileipä-/leivonnaisvalikoima. Palvelu oli erinomaista, taksistakin ulos tullessa vastassa oli silinterihattuinen portieeri sateenvarjon kanssa. Teen jälkeen käppäilimme Green Parkin läpi katsomaan Buckingham Palacea iltavalaistuksessaan. Ja sitten olikin jo aika palata takasin Boltoniin.


Buckingham Palace 
The Victoria Memorial
Oxford Streetiä jouluvalaistuksineen
Ja loppuun muutamat iPhonella napatut kuvat viikon varrelta!

1) Lauantain asu 2) Armcandy 3) Chocolate lover's afternoon tea
4) Marmiten mainos Oxford Streetin jouluvalojen paraatipaikalla. Vaikka markkinoija olenkin, niin ehkä vähän tökeröä mun mielestä. 5) Kuuma kaakao Manchester Piccadillyn asemalla 6) Eilinen leffa-asu, kun käytiin tsekkaamassa Skyfall. Ja oli muuten pirun hyvä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti