torstai 11. huhtikuuta 2013

Huhtikuun LivBox

Hola amigos! Eilinen oli mahtava päivä, aurinko paistoi ja kevätfiilis oli huipussaan, kun lähdin toimistolta viimeisen kerran. Ensimmäinen harjoittelujakso ja sitä myöten superhektinen, stressaava ja monella muullakin tapaa rankka 3 kuukautta on nyt takanapäin! Nyt nautin täysin rinnoin pari viikkoa tästä kaikesta vapaa-ajasta. Vielä yksi tentti täytyisi tosin suorittaa ennen kesää, pari projektia tulen varmaan vielä tekemään harjoitteluyritykseen ja töissä tulee tietenkin käytyä tuttuun tapaan. Ja sittenhän olisi opparin vuoro, mutta otan nyt ihan iisisti vähän aikaa. :) 

Mutta asiaan! Huhtikuun LivBox tupsahti postiin eilen ja innokkaasti kipittelin sen sieltä hakemaan. Joten tässä unboxing-video!

Tuotteet siis olivat:

Avène Eau Thermal -terveyslähdevesi: "Terveyslähdevesi kosteuttaa ihoa ja rauhoittaa ärtyneitä kohtia" Olin tästä tuotteesta tosiaan hieman hämmentynyt, mutta koska olin lukenut paljon positiivista palautetta tästä ihmevedestä, lähdin mielenkiinnolla kokeilemaan. Luettuani Avènen oman infolappusen sain hieman paremman kuvan tuotteen käyttötarkoituksista. Tätä voi suihkutella siis paitsi lisäkosteutukseksi päivän aikana ja meikinpuhdistuksen jälkeen myös ärtyneille ongelmakohdille, esimerkiksi karvojen ajelun jälkeen tai auringon polttamiin kohtiin. Kokeilin suihketta eilen illalla kasvojen pesun jälkeen. No, en vielä ollut ihan vakuuttunut, täytynee kokeilla vielä muutaman kerran ja eri tavoilla. Kasvovetenä en huomannut kyllä mitään erityistä kosteutusefektiä, oikeastaan suihke tuntui jopa kuivattavan ihoa, mutta en ehkä antanut sen vaikuttaa tarpeeksi kauan. Don't know, luulenpa, että tälle kaverille tulee ennemmin käyttöä kesäkuumalla virkistävänä freesauksena rantsulla.

Simple Silmämeikinpuhdistustyynyt: Näitä on pitänyt ostaa jo monta kertaa ja mahtavaa, että lappuset löytyivätkin nyt boksista. Myös näitä kokeilin eilen ja toimii oikein hyvin!

Clinique High Impact Mascara: Vannon tämän ripsarin Extreme Volume -version nimeen, joten tuskinpa tälläkään kauhean väärin voi mennä. Tuuheutta ja pituutta sekä intensiivinen väri, erittäin jees! Osalla boksista on löytynyt tämän tilalla Cliniquen All About Eyes Rich -silmänympärysvoide.

Paese Luomiväripaletti, 205 Retro Style: Paletti oli pieni pettymys, mutta täytyy vielä kokeilla sävyjä luomilla kunnon pohjustuksella. Shimmerisiä ja suht kevyt pigmentti, mutta kostealla siveltimellä luvataan intensiivisempää tulosta. Maanläheisiin sävyihin tottuneelle vaan kyseiset värit ei ihan kolahtaneet.

4 kommenttia:

 1. Mäkin on vähän samaa mieltä ton luomiväripaletin kaa. Ei oikein oo mun värit. Mut muuten kyl oli ihan hyvä boxi. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, luomivärit oli vähän pettymys, mut muuten erittäin kiva boksi kokonaisuudessaan! Jännä vaan ois nähdä millasia sävyjä muut on saanut.

   Poista
 2. Mikä fiilis jäi käteen silmämeikinpoistolapuista? itse olen vannonut jo muutaman vuoden Vivalin lappujen nimeen. Purkissa on muistaakseni 100kpl ja maksaa 2-3e.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käteviä olivat ja plussaa hellävaraisuudesta, mutta vähän järeämmän silmämeikin kanssa huomasin, että luomia joutui ikävän paljon hankaamaan, jotta meikki lähti kunnolla... Täytyykin kokeilla niitä Vivalin lappuja seuraavaksi!

   Poista