keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Bows and ballerinas

Kylläpäs päivät suhahtaa nopeasti ohi rentoilulomani aikana. Mahtaakohan siitä tenttiin luvustakaan tulla mitään tämän jälkeen? Loppuviikko sujuu töiden, leffailun ja vappuvalmistelujen merkeissä. Balettitreeneissäkin on saanut juosta tyllit hulmuen useammin kuin normaalisti, sillä ensi viikolla tanssahdellaankin jo sitten lavalla! Näytöksen lähestyminen tuo ihan uutta jännää fiilistä harjoitteluun, kun viimeistellään koreografiaa, ommellaan pukuja, solmitaan nutturoita ja suunnitellaan meille joutsenille sulkahärpäkkeitä. Ihanaa, että aikuisryhmätkin pääsee nykyään esiintymään. Aion ehdottomasti ottaa baletin rinnalle muitakin tanssilajeja syyslukukaudelle.

Ensi viikko meneekin sitten näytöksen ja viimeisten treenien lisäksi pitkälti juhliessa. Viimeistä opiskelijavappua vietetään pitkän kaavan mukaan kolmipäiväisesti ja aattona tytöt tuleekin tänne mun luokse. Nyt vaan toivotaan aurinkoista säätä!

Kuvina muutama räpsy jostain random päivästä, jolloin ajattelin tehdä day in a life -postauksen, joka sitten jäi vain näihin muutamaan aamun kuvaan ja jonka jälkeen mietin ottaessani kuvaa aamun ruisleivästä, et joo jääköön. Varsinkin ku se aamun ruisleipä varmaan oli sen päivän highlightti. Mut asiasta toiseen, eräänä toisena tapahtumarikkaampana päivänä sain maailman ihanimmalta ystävältäni lahjaksi Ted Bakerin rusettikorvikset, jotka kappas keppanaa matchaavat täydellisesti samaiselta ystävältä saamaani kuulokesuojaan. Niin söpöä, että pakkohan ne on esitellä.Ja hei, korkkasin tänään baltsukauden! Tärkeä alkavan kesän merkkipaalu saavutettu.


2 kommenttia:

 1. Tykkään hirveesti sun blogista, eksyin tänne kun katselin eri ihmisten livboxin avausta ja mielestäni videosi oli paras ja näin ollen aloin bloglovinin kautta lukijaksi :D En tiennyt missä asut ja olin aivan ihmeissäni kun näin sut samoissa tanssitreeneissä! Oot hirmu kaunis :)
  T. Metsästäjä ..:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos tosi paljon! Ihanaa, että jätit kommentin ja tervetuloa lukijaksi. :) Huomenna hei päästäänkin sit jo samoihin kenraaliharkkoihin!

   Poista