torstai 13. kesäkuuta 2013

Kesäkynnet

Olen aika tarkka kynsistäni ja pidän ne hyvässä kunnossa. Sekä varpaan- että sormenkynnet ovat lähes aina lakattuna, vuoden ajasta riippumatta, ja lakkaan kynnet pari kertaa viikossa. Tykkään kuitenkin suht simppelistä meiningistä mitä väritykseen tulee ja yleensä kynnet ovat joko nudet tai pinkit. En ole ainakaan vielä innostunut mistään ylimääräisistä nail art-hössötyksistä, vaan yksinkertaisella linjalla mennään. Joskus jaksan kuitenkin taiteilla superhelpot, Leighann-henkiset, aksenttikynnet nimettömään ja keskisormeen. Tällä kertaa mentiin jäätelöväreillä ja nappasin teille samalla muutamat ruudut inspiraatioksi. Superiisiä!Pohjalakkoina käytin Lumenen Gloss&Care 3in1 Nail Ridge Filler-aluslakkaa (ei kuvassa) ja Gina Tricotin lakkaa sävyssä 116 Cream, joka on edelleen aivan lempparilakkojani, etenkin, kun tekee aksenttikynsiä. Aksenttien väreinä toimi Revlonin beesi 030 Gray Suede sekä Wet'n'Wildin ihanan karkkipinkki Megalast sävyssä Candy-licious. Päällyslakkana Mavalan Minute Quick Finish.Itse lakkasin pohjavärin jo edellisenä iltana, jotta pohja ehti hyvin kuivata, koska seuraavaksi ruvetaankin teippaushommiin. Joten vaikka näiden aksenttien tekeminen onkin tosi helppoa, vaatii se hieman enemmän aikaa lakkakerrosten kuivatteluun, koska teippi saattaa repäistä huonosti kuivuneen lakkakerroksen mennessään. Kiirellisemmässä aikataulussa tottunut lakkailija lakkailee kyllä vapaalla kädellä, mutta teipillä linjasta saa paljon siistimmän. Mutta tämmöisenä leppoisana lomailijan aamuna on hyvin aikaa väkerrellä aamukahvin ja blogien lukemisen lomassa.

Teippipalasia kannattaa liimailla ihoon muutaman kerran ennen kuin lättäisee ne kynnelle, jotta tahmaisin liimapinta lähtee. Sitten vaan asettelemaan haluamaan muotoon. Värin voi teipin jälkeen lakkailla huolettomasti kynnelle, koska kun teipin ottaa pois, jää linjasta siisti. Teippi kannattaa myös ottaa pois aika nopeasti ennen kuin aksenttilakka ehtii kuivahtaa liikaa.
Ja yhdistelmiähän on vaikka miten. Itse laitoin beesin päälle vielä pinkin kolmion, oikeaan käteen pelkästään nimettömään, vasempaan molempiin aksenttikynsiin. Ja lopuksi tietenkin vielä päällyslakka!7 kommenttia:

 1. Oih vähän ihanat ♥ aion heti koittaa aamulla! Ja hei unohdin mainita että essiitalia.blogspot.com on se mun blogin osote, nyt siellä vasta esittely mutta 5. Syyskuuta sit lähden matkaan ja kirjottelen enemmän :-) ja hei, koska lähden vasta silloin ehtisin ehkä vielä parille balettitunnillekin ! :-) katsellaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikun essiitalia.blogspot.fi siis ;D

   Poista
  2. Jes, lisäsin heti lukulistaani! Ja hei olis niin mahtavaa, jos kerkeisit parille tunnille ennen lähtöä, kyllähän niillä vissiin voi käydä yksittäismaksullakin. :)

   Poista
 2. Onpa nätit ja tosi kivan väriset! Mä kuulun just niihin muka niin kiireisiin ihmisiin, että en ikinä jaksaisi värkätä teipeillä. :D Kirjoittelin muuten just itsekin siitä, että aina tulee käytettyä vain vaaleanpunaista ja nudea, vaikka onhan maailmassa muitakin värejä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Niinpä, jostain syystä tulee aina vain ostettua niitä tuttuja ja turvallisia sävyjä ja sitten ihmettelenkin kotona, et mitenkäs mulla jo olikin tismalleen samanlainen lakkaväri jo valmiina. :D Noh, syksymmällä sitten voi alkaa käyttämään niitä tummempiakin sävyjä.

   Poista
 3. Oii, tosi nätit kynnet! <3 Mäpä voisin heti kokeilla tätä teippisysteemiä kun kerrankin on aikaa tässä lomaillessa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Silloin, kun on vähän enemmän aikaa, niin näillä teipeillä on haska värkkäillä vähän jotain erilaista.

   Poista