keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Pötköttelypäiviä

Kenellä on kesäfiilis, käsi pystyyn? Upeat ilmat heti kesäkuun alkuun ja itsekin pääsin niistä nauttimaan viikonloppuna. Sunnuntaita parkattiin itsemme muutaman kaverin kanssa jokirantaan palvomaan aurinkoa. En itse ihan hirveästi jaksa itseäni kärtsäillä auringossa kesäisin, hullun hommaahan se on. Rusketunkin niin julmetun hitaasti, että suosiolla pidän ihoni elinvoimaisena ja tyydyn siihen kohtaloon, että kuljen kalmankalpeana kesät talvet ja läträän itseruskettavilla sen verran, että erotun edes hiukkasen lumivalkeasta. Mutta onhan se ihanaa välillä nauttia auringon lämmöstä, kun kerrankin porottaa stressivapaana lomapäivänä. Jos meinaa pötkötellä kuin ihrainen mursu kalliolla joka tapauksessa, niin eikös sen voi sit tehdä samalla ulkosalla.



Kävin paria päivää aikaisemmin helteitä silmällä pitäen hakemassa Sokokselta tämän kesän suojaimet. Täysin kivan ulkonäön ja mieltäkutkuttavien pakkaustekstien lumoissa valitsin aika summan mutikassa L'Oréalin Sublime Sun kuivaöljysuihkeen kertoimella 20 ja kasvoille saman sarjan voiteen kertoimella 30. Sana heleyttävä ja 'Ideal Tan' ja olen myyty. Mutta vaikken ihan hirveästi aurinkosuojaimia osaa vertailla, niin ihan käyviltä tuotteilta vaikuttavat muutaman käyttökerran jälkeen. Kuivaöljy jättää ihon ehkä hieman turhan öljyiseksi, mutta näyttäähän se iho siltä heleämmältä ja siis sairaan kuumalta kun pinta sopivasti kiiltää. Ja tuoksuu ihan mahtavalta, joten jälleen kerran, olen myyty! Kasvovoidetta sipaisin vain nenän pieleen, mutta koostumus ei ollut mielestäni mitenkään liian rasvainen ja hieman beessiin taittavan heleän värinsä vuoksi ei jätä kasvoja ikävän valkoisiksi.


Sellaista. Sitten vielä loppuun, meillä on äidin kanssa paikka Turun Länsikeskuksen Kirppis-Centerissä keskiviikkoon 12.6 asti. Myynnissä halvalla vaatteita (koot XS-M), koruja, laukkuja, kenkiä, kirjoja ja sisustustavaroita. Mikäli Turun seutuvilla majaa pidätte, tulkaa shoppailemaan paikalle 131! :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti