perjantai 21. helmikuuta 2014

Paljon asiaa ripsistä


Hejssan girls! Kuten viime videossa mainitsinkin, hankin runsas kuukausi sitten ensimmäiset ripsenpidennykseni. Pari vuotta niitä ehdin miettiä, ennen kuin uskalsin heittää pennoseni moiseen ihanaan turhuuteen. Ripsenpidennykset ovat mainiot laiskoille meikkaajille ja hentoripsisille. Omat ripseni ovat kuitenkin suht koht pitkät ja kaarevat luonnostaan, nautin meikkaamisesta, olin tottunut käyttämään tekoripsiä ja vaikka laittautumisesta tarkka olenkin, en ole koskaan käyttänyt juurikaan rahaa kampaajiin tai kauneushoitoihin. Siinä suurimmat syyt, miksi pidennyksiä pitkään emmin. Mutta rakastan näyttäviä silmiä ja pitkiä runsaita räpsyttimiä! Oikeastaan hetken mielenjohteesta sitten varasin ajan Hoitola Glow'hun Kiialle minkkiripsien laittoon. Ja paluutahan ei ole...

Olen nyt viitisen viikkoa ripsieni kanssa elänyt ja kerran ne käynyt huollattamassa. Yhteiselo on sujunut oikein hyvin ja ihan hetkeen en ole pidennyksistäni luopumassa. Otin kuvat ripsistä joka viikko niiden pysyvyyden seuraamiseksi.
Siinä ripset ensin luonnontilassaan ja sitten heti pidennysten laiton jälkeen. Ero on aikamoinen ja kenellekään ei liene epäselvää, että sana luonnollinen ei kuulunut toiveisiini. Pyysin isoja, pitkiä ja näyttäviä ja sellaiset tosiaan sain. Olin aluksi ehkä vähän shokissa uudesta ulkonäöstä, mutta kumman nopeasti sitä tottuu. Ripset ovat JB Lashes -merkkisiä minkkiripsiä, pituus 13 mm ja kaarevuus C. Kuten monet varmaan jo tietävätkin, laiton jälkeen ensimmäiset 24 h täytyy olla hikoilematta, saunomatta ja kastamatta ripsiä. Ripset harjataan selviksi hoitolasta saadulla harjalla päivittäin. Öljypitoista tai vedenkestävää kosmetiikkaa ei silmien läheisyydessä saa käyttää. Vatsallaan ei saa nukkua eikä silmiä hieroa. Vaikka ripsiä pitää toki hieman varoa, en ole itse kokenut niitä mitenkään vaikeiksi. Kyljellään nukkumiseen ja varovaisempaan kasvojenpesuun tottuu nopeasti. Välillä tekisi mieli hieroa silmiä oikein kunnolla, mutta piilareiden käyttäjänä olen ehkä muutenkin tottuneempi olemaan silmien kanssa varovainen. Mietin myös silmälasien ja pitkien ripsien yhteensopivuutta, mutta koska ripset ovat niin kaarevat ei siinäkään ole ollut mitään ongelmaa.
Siinä kuvat viikko viikolta ja viimeisempänä päivää ennen huoltoa, tyylikkäästi pyykit taas taustalla ja meikkivoiteet luomivaoissa. En jaksa aina ihan miettiä näitä selfietäni loppuun asti. Odottelin kauhulla muutamaa hassua hämähäkinjalkaa sojottamassa ristiin rastiin, mutta ripset pysyivät mielestäni yllättävän hyvinä koko neljä viikkoa. Ripsiä lähti tasaiseen tahtiin, mutta mitään järkyttäviä koloja ei syntynyt minnekään, joskin toisesta silmästä lähti hieman enemmän. Ripset eivät lähteneet sen suuremmin harottamaan omiin ilmansuuntiinsa, mutta harjailinkin niitä aika ahkeraan.Ja sitten vielä huollon jälkeen. Tällä kertaa pyysin hieman lyhyempää ripseä keskelle, koska pidän sellaisesta siipimäisestä muodosta ripsissä. Ulkonurkassa pidettiin se sama 13 mm. Efekti tulee varmaan seuraavissa huolloissa hieman paremmin esille, kun viimeiset 13 milliset putoaa tuosta keskeltä. Kaikenkaikkiaan olen ollut erittäin tyytyväinen ja kyllähän nämä elämää hippuisen helpottaa. Vaikka meikkaamisesta tykkäänkin, aika harvoin jaksan pohjan ja kulmien lisäksi enää silmiä meikata. Ihan jo senkin takia, että silmämeikin teko näiden räpsyjen kanssa on oikeastaan aika vaikeaa, puhumattakaan sen poistamisesta (tarttuu muuten toi pumpuli aika mukavasti niihin liimapintoihin....). Pitkät ja kaarevat ripset, joita pitää kuitenkin vähän varoa, ovat auttamattomasti tiellä luomiväreillä leikkiessä. Välillä toki edelleen kaivan värit esille ja etenkin pikimusta tussirajaus korostaa kauniisti pitkiä ripsiä.

All in all, niin kauan kun viitsin niitä pennosiani näihin upottaa, mulla ja mun räpsyttimillä on vielä monta kivaa kuukautta (vuotta?) edessä! Nyt vain odottelen, että paljon kehutut ja mahtavilta vaikuttavat volyymiripset saapuvat Glow'hun. Onko joku jo kokeillut?

♥ Vilma

4 kommenttia:

 1. Onhan nuo kyllä niin kauniit, mutta tällä hetkellä opiskelijan budjetilla ei viitsisi panostaa. :/ Ja yhtenä syynä varmaan tuo sama mikä sinulla eli pidän laittautumisesta ja meikkaamisesta niin paljon, että tuntuu ripsien olevan hieman sen tiellä. Toki tuollaiset ripset tuovat ehkä enemmän näyttävyyttä kun normaalit rajaukset kuitenkin.

  Ehkä mä tyydyn vielä jonkin aikaa näihin omiin ja erikoistilanteissa irtoripsiin... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, vaikka nämä niin ihanat ovatkin, niin onhan ne silmien meikkaaminen helpompaa ilman tällaisille meikkaushulluille, jotka kunnon puunaamisesta nauttivat. :)

   Poista
 2. Oikeesti nyt mun ainakin tekee mieli laittaa ripset, ku ne on noin kauniina sulla pysyny noinkin pitkään :) ! Ihanasti sulle kyllä sopii noin pitkätkin räpsyt 8) Mä kun oon aika laiska meikkaaja ja tappiripsi, ni noi ois kyllä ihanat! ps. Nähdään huomenna baletisa!! jeejee:) t. Essi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kyllä ne toisaan aika hyvinä pysyivät koko 4 viikkoa. Laiskoille meikkaajille ripsenpidennykset on kyllä iso aamujenhelpotus, suosittelen! Huomenna nähdään! :)

   Poista