tiistai 8. huhtikuuta 2014

Huhtikuun LivBox

Helmikuussa julistin kuinka päätin LivBox-tilaukseni loputtomaan testerikasaan turhauduttuani. Kuinkas sitten kävikään? Onnistuin pysymään erossa pienestä mustasta boksista kokonaisen kuukauden. Katumuksen sekaisin tuntein luin muiden postauksia maaliskuun mahtavasta boksista ja surin menetettyä Cliniquen Chubby Stickiä sekä pitkäaikaisen tilaajan extralahjaa. Hetken päästä ovelat LivBox-neidit lähettivät alennuskoodin lopettaneelle tilaajalle ja minähän olin samalla sekunnilla aktivoimassa uutta tilaustani. Itsekurinihan on tunnetusti tasan nolla.

Joten tänään kävin hakemassa postista huhtikuun LivBoxin, jonka teemana oli vehreät luonnonantimet.



Boksi sisälsi seuraavat tuotteet:

Ladyvita Beauty ravintolisä: Ravintolisä edesauttamaan ihon, hiusten ja kynsien hyvinvointia. Tabletit sisältävät peltokortetta, oluthiivaa, merilevää, biotiinia ja sinkkiä. Täysikokoinen tuote. Vastaavanlaisia ravintolisiä olenkin moneen otteeseen harkinnut ostavani, koska nirsona syöjänä olen muutenkin ottanut tavaksi napsia monivitamiinia ja omega 3:sta aamuisin. Nähtäväksi jää saavutanko hehkuvan ihon ja sen tuuhean leijonanharjan näiden avulla.

Herbina Biohajoava ruusupuhdistus kasvoille: Hellävarainen, ruusulta tuoksuva puhdistusvaahto puhdistaa meikin ja epäpuhtaudet tehokkaasti, mutta sisältää myös rauhoittavia ja hoitavia ainesosia. Täysikokoinen tuote. En oikeastaan hirveästi pidä puhdistusvaahdoista, saatikka Herbinasta, ja luulenkin, ettei tämä tule herättämään sen kummempaa ihastusta. Olen käyttänyt aikaisemmin tämän sarjan ruusuvettä. En mitenkään erityisesti pitänyt tuotteesta, mutten vihannutkaan. Yritetään siis hyötykäyttää tämä puhdistusvaahtokin. Herbina on ihan kiitettävästi yrittänyt kyllä freshata brändi-ilmettään ja laajentanut tuotevalikoimaa. Kaura-suklaa-sarjassa oli jo hitusen ideaa. Joku kombosta kuitenkin puuttuu ja sarja on edelleenkin liian hajuton ja mauton?

Argan Care Healing Smoothie, Reconstructive Hair Mask: Simin Argan Care hiusnaamio sisältää nimensa mukaisesti arganöljyä ja lupaa palauttaa kuivien ja käsiteltyjen hiusten kosteustasapainon tehden niistä kiiltävät ja pehmeät. Pyrin käyttämään ravitsevaa hiusnaamiota kerran viikossa ja mielelläni tätäkin testaan.

Argan Care Moisture Shot, Hydrating Styling Cream: Syväkosteuttava muotoiluvoide poistaa sähköisyyttä, lisää kiiltoa ja vahvistaa hiusten rakennetta. Voi käyttää sekä kosteisiin että kuiviin hiuksiin. Jostain syystä olen ennakkoluuloinen muotoiluvoiteita kohtaan ja kuvittelen mielessäni vain rasvaisen tahmaletin. Mutta kokeillaan!

Nivea Pure&Natural Body Lotion: Arganöljyä sisältävä vartaloemulsio normaalille ja kuivalle iholle. No niin, tällaiset tapaukset ovat niitä, jonka takia alunperin tilaukseni lopetin. Edellinenkin Nivean pikkuinen voidepurkki on käyttämättä. Vartalovoiteitallahan läträän minkä kerkiän, mutta testerikokoset Niveat ei vaan jostain syystä houkuttele. Menee siihen samaan hajuton ja mauton -sarjaan kuin Herbinakin. Toinen huomio on, että eikös tämä arganöljy ole jo aika last season?

Ella Baché Créme Tomate l'Originale: Heleyttävä vitamiinivoide päivä- ja yökäyttöön kaikille ihotyypeille. Sisältää pehmittäviä, puhdistavia ja kirkastavia vitamiineja, mineraaleja, hivenaineita sekö amino- ja hedelmähappoja. No nyt päästiin asiaan! Ihonhoitohifistelijänä hihkun innosta tällaisten tuotteiden (ja mielenkiintoisempien brändien) kohdalla. Heleyttä, vitamiineja ja kuulemma vielä klassikkotuote, toimii!

Kokonaisuudessaan ei siis ihan yhtä ihana kuin se missattu maaliskuun boksi, mutta en uskalla enää lopettaa tilausta sen pelossa, että joudun kokemaan karmaisevan kohtalon uudelleen. Beauty junkie mikä beauty junkie. Nyt testailemaan tomaattivoidetta!

♥ Vilma

6 kommenttia:

  1. Mä meinasin kans lopettaa boxin tilauksen mut se edellinen boxi olikin niin hyvä! Mut tää oli kyl pettymys...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ihan mun tuuria, että menin keskeyttämän tilaukseni kriittisellä hetkellä. :D No, toivotaan, että boksit tästä taas paranee kesää kohti.

      Poista
  2. Mulla oli vähän erilainen eli ton Ella Bachen tilalla oli Garnierin anti-aging miracle cream and Dr. Hausckan naamionäyte. Mäkin olin just lakkauttanut ja sain tän paketin kympin alennuksella, joten siihen nähden aika hyvä saalis :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No vitosella kyllä hintansa arvoinen. Garnierin Miracle Cream ja Hauschkan naamio kuulostaa kanssa ihan hyviltä vaihtoehdoilta!

      Poista
  3. Aivan ihana blogi!! Pakko on plärätä postauksia lisää ja lisää koko ajan :D Löysin heti taaas miljoona tuotetta lisää ostoslistalle, ou noou! Paljon samoja jo löytyykin :D Mukavaa kesän odotusta sinulle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, kiitos paljon! :) Haha, voi blogien ja vlogien seuraaminen on turmiollista puuhaa, munkin ostoslista vain paisuu ja paisuu koko ajan. :D Hyvää kesän odotusta sullekin!

      Poista