perjantai 8. elokuuta 2014

Elokuun LivBox

On taas se aika kuukaudesta eli tietenkin LivBox-aika! Tämän kuun boksia odotinkin tavanomaista enemmän, koska elokuun boksi sisälsi bloggaajien valitsemia suosikkituotteita. Odotukset olivat aika korkealla ja onneksi sisältö kyllä ne lunasti. Pienten pettymyksien ja tuoksulappukatastrofien jälkeen elokuun boksi aiheutti niitä innostuksen fiiliksiä, joita onkin jo kaivattu. Näinhän se pitäisi joka kuu olla.Elokuun LivBoxin teema oli tyylikkään mustavalkoinen ja tuotteet tosiaan eri bloggaajien suosikkeja. 


Idan valitsema tuote oli Cliniquen klassinen All About Eyes silmänympärysvoide. 5 ml:n testeripurkki on varmasti riittoisa ja nappaan tämän ilolla testiin tulevalle Espanjan reissulle. Nopeasti kädelle testattuna voide vaikuttaa ihanan täyteläiseltä ja helposti imeytyvältä. Ihanaaihanaaihanaa, ehdottomasti oma lempparini tästä boksista. Tässä kohtaa voimme tyytyväisesti hymäillä myös hyvin toteutetuille testeripurnukoille. Toki selektiivisien merkkien kohdalla tämä onkin oletusarvoisempaa.


Annien valitsema tuote oli Batisten XXL Volume Dry Shampoo testerikoossa. Tätä tuuheuttavaa kuivashampoota olenkin jo aikaisemmin käyttänyt täysikokoisen pullon loppuun. Batisten kuivashampoot ovat aika takuuvarmoja valintoja. XXL Volume tosiaan tuo mukavaa tuuheutta ja rakennetta lättänähiuksiini, mutta suosikkilistalle se ei kuitenkaan yllä. Tummahiuksisena taistelen aina kuivisten valkoisia jälkiä vastaan ja siksi tykkäänkin enemmän bruneteille tarkoitetuista värillisistä versioista. Itse asiassa innolla odottelenkin pääseväni testaamaan yhtä vanhaa suosikkiani, Four Reasonsin Hair Powderia, uutena brunetti-versiona!


Johannan valitsema tuote oli The Body Shopin Honeymania Body Butter 50 ml:n purnukassa. Muistan kuinka tämä tuote roikkui ostoslistallani viime syksynä ja kävin sitä monesti liikkeessä kyselemässä ennen lanseerausta. Jotenkin se sitten vain jäi. TBS:n tehokosteuttavat body butterithan ovat taattua tavaraa, mutta yllättäen en innostunutkaan tästä hunajan tuoksusta ihan niin paljoin kuin olisin odottanut. Tuoksu oli jotenkin aika kukkainen. Mutta käyttöön tulee silti varmasti.


Mimmin valitsema tuote oli Dolce&Gappanan Dolce-suihkugeeli reilun kokoisessa testeripullossa. Dolcen supernaisellinen valkoisten kukkien, myskin ja santelipuun voimakas tuoksu ei ole ihan itseni tyylinen. Tämän tilalla tuli osalle boksissa Konjac-sieni, jonka kieltämättä itse olisin ennemmin kelpuuttanut, mutta eipä se näin hyvässä kokonaisuudessa haittaa.


Ja viimeisena Saaran valitsema tuote, Lumenen Arctic Sun Bronzer sävyssä 1 Päivän Hehku. Aurinkopuutereita multa jo löytyy muutama, mutta eipä se yksi haittaa jonon jatkoksi. Lumenen aurinkopuutereista olen ennenkin pitänyt, mattaiset ja tarpeeksi vaaleat sävyt sopivat suomalaisiholle.

Aika hyvä kokonaisuus siis kaiken kaikkiaan! Toivottasti sama linja jatkuu seuraavassakin boksissa.

♥ Vilma

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti