tiistai 4. marraskuuta 2014

Urban Decay Naked Basics 2

Hey girls, pitkästä aikaa! 

Eilen kipitin hakemaan postista uuden ihanuuden, Urban Decayn Naked Basics 2 -luomiväripaletin. Omistan UD:n nyt jo laajasta nakuvalikoimasta ainoastaan sen ihka ensimmäisen, originaalin Naked paletin, joka on palvellut kiitettävästi jo parisen vuotta. Ostan uusia luomivärejä suhteellisen harvoin, koska pitäydyn silmämeikissäni tutuissa ja turvallisissa lookeissa. Ruskeita, tuhkan sävyjä ja vaaleita beigejä, juuri niitä taattuja naked sävyjä. Mietin pitkään jo ekaa Basics palettia, koska kuuden mattasävyn kätevä ja pieni setti vaikutti sopivalta lisäykseltä kokoelmaan. Mutta kun kylmempien sävyjen Basics 2 ilmestyi Nordicfeel.fi:hin superedulliseen 25 euron hintaan, klikkailin sen hetimiten ostoskoriin netin syövereistä.



Kompaktin kokoinen paletti sisältää siis 5 mattasävyä sekä yhden semishimmerisen highlighter-sävyn. Siinä missä ensimmäisen Basics paletin sävyt ovat lämpimiä, taittavan tämän kakkosen sävyt enemmän kylmään. Itse tykkään enemmän juuri kylmän tuhkaisista sävyistä ja toisaalta jo omistamani isompi Naked 1 sisältää nimenomaan lämpöisiä sävyjä. Pienen kokonsa ja täydellisen sävyvalikoimansa ansiosta tämä paletti sopii mahtavasti myös reissuun mukaan!



Mattaiset, maanläheiset sävyt ovat täydellisiä arkimeikkiin, mutta tummemmilla sävyillä saa meikistä näyttävänkin. Taattuun Urban Decayn laatuun, värit ovat pigmenttisiä ja koostumukseltaan kermaisia. Tummin sävy Undone sopii tummatukkaisille hyvin myös kulmaväriksi ja se sopii hienosti myös kevyempien rajausten tekoon. Itse tykkään arjessa usein tehdä silmämeikkinä vain nopeat rajaukset ruskealla luomivärillä ja korosta sisänurkaa ja kulmaluuta vaalealla.



Näissä kuvissa olen tehnyt silmämeikin ja kulmat Basics 2 paletilla. Lisäksi käytin luottotuotteitani Isadoran Eyebrow Lifteriä, Rimmel Scandaleyes kajalia sävyssä Taupe sekä Isadoran Inliner kajalia sävyssä Blonde.

Nordicfeeliltä paletti on jo loppuunmyyty, mutta BeautyBay.com:sta Basics 2:sen saa napattu 29 euron hintaan.

♥ Vilma

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti