tiistai 11. joulukuuta 2012

Forever young

Viimeinen viikko käyntiin! Hullua. Tänään kilahti mittariin 23 täyttä vuotta ja quarterlife crisis on taas vuotta lähempänä. Käytiin Ellin kanssa vain syömässä pizzat Manchesterissa ja saksalaiset kävivät tervehtimässä, koska synttäreitä juhlittiin varsinaisesti lauantaina. Ihana Elli toi päivällä sushia ja cupcakeseja ja ihan parhaita lahjoja. Illalla oli bileet asuntolan yhteistiloissa neljän muun sankarin kanssa. Juhlat oli aivan mahtavat, tunnelma katossa ja porukkaa juuri mukavasti.Yksi Ellin lahjoista, joka nousi heti suosikiksi. Lushin Turkish Delight shower smoothie, joka tuoksuu huumaavasti ruusuilta. Ihana!
Kävin Debenhamsilta ostamassa täysikokoisen Urban Decayn Primer Potionin, johon ihastuin Naked-paletin mukana tulleen testerin jälkeen. Päädyin myyjän suosituksesta originalin sijaan tähän Sin-sävyyn, joka pohjustaa luomet yhtä tehokkaasti kuin alkuperäinen, mutta tuo ihanan samppanjaisen shimmersävyn luomille.

Edellisenä viikonloppuna taas vierailimme Edinburghissa Ellin ja Fannyn kanssa. Mahtava tyttöjen viikonloppu niin kauniissa maisemissa! Rakastuin Edinburghiin enemmän kuin mihinkään Englannissa vierailemaamme kaupunkiin. Emme olleet suunnitelleet mitään erityistä ohjelmaa, kävelimme ympäriinsä lähinnä fiiliksen mukaan ja Skotlannissa opiskeleva Fanny osasi onneksi toimia aika hyvänä oppaana. Vierailimme vilkkailla joulumarkkinoilla, ihastelimme jouluvalaistuksia, kävimme Edinburghin linnan edessä nappaamassa pakolliset turistikuvat, kävelimme Calton Hillillä, söimme herkullisinta pizzaa ja joimme roséeta Vittoriassa sekä tanssimme täpötäydessä Opal Loungessa.
Viimeisetkin esseet on nyt palautettu ja perjantaina odottaa vielä yksi tentti. Kotiin on jo ihana palata, mutta kyllähän näitä ihmisiä täällä tulee pikkuisen ikävä. Tuntuu, että vasta nyt olimme ehtineet kotiutua tänne ja meille on muodostunut täällä kyllä ihana vaihtariporukka! Vielä ehtii nostaa viimeiset maljat ja vaihtaa viimeiset halit, tehdä viimeiset reissut Manchesteriin joululahjoja metsästäen, viimeiset Boots-hamstarukset ja viimeiset Starbucks lattet hakea.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti