maanantai 11. helmikuuta 2013

Bleiserit, pöllöt ja pullat

Hyvää maanantaita! Täällä aloitettiin viikko tuttuun tapaan silmät ristissä, mutta mieli hippusen levollisemmin mielin kuitenkin. Viime viikkolla sain pidettyä kokonaiset 4 päivää lomaa harjoittelusta, palkkaduunista ja koulusta. Luksusta! Pidin hauskaa ihanien tyttöjeni kanssa Pikkulaskiaisessa, lepäilin oikein rauhassa, tapitin leffoja K:n kanssa ja muuta mukavaa. Nyt on taas helpompi jatkaa hullunmyllyäni.


Bleiseri H&M / Toppi Zoey M.  / Jegginsit Dr Denim 

Kello Guess / Korut Lindex & Primark / Kynnet Essie Muchi Muchi
 Sellainen asu oli tänään toimistolla päällä. Toppi + bleiseri + jegginsit -kombo toimii aina. Oon ihan superväsynyt, mutta hippasen illemmalla vielä jokamaanantaiseen tapaan balettitunnille. Oon niin iloinen, että aloitin pitkäaikaisen tanssiharrastuksen uudelleen! En ole ikinä kuulunut siihen superpirtsakkaan jumpatijumpati-kansaan, joka innosta hihkuen käy pumppaamassa ja jumppaamassa 6 kertaa viikossa ja hehkuttaa kuinka "strong is the new skinny" ja mitä näitä fitspirationeita nyt on. Mutta koska "ylikypsä veltto ohut spagetti" (kuten Salla blogissaan loistavasti asian ilmaisi :D) ei kuitenkaan ehkä se tavoiteltu terveystila ole, sain itseäni vihdoin niskasta kiinni ja ilmoittaudun kevätlukukaudelle. Siellä kuule ollaan jo kuukausi treenattu rondeja ja jetéitä. Kohta päästään ompelemaan valkoisia tutu-hameita kevätnäytökseen! Semisti naurettavaa, mutta siis aivan mahtavan ihanaa.


Asiasta viidenteen, uusin lisäykseni asuntooni, voilà! Supersöpöt pöllöpeilit, jotka roudasin manchesterilaisesta hipsterikaupasta tänne Suomeen. Siellä ne nyt möllöttää keittiön seinässä.


Ja lopuksi laskiaspulla. Päivän myöhässä, eikä ees alennuksessa ollu S-marketissa. What a tragedy, mut silti piti ostaa. Nyt sen kimppuun!

2 kommenttia: