sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Home sweet home

Hyvää sunnuntaita! Onko mitään parempaa kuin rauhallinen viikonloppuaamu, kun voi nukkua pitkään, juoda rauhassa aamukahvia ja selailla blogeja? Olen juossut viimeiset viikot paikasta toiseen pää kolmantena jalkana, joten vapaa viikonloppu tuli enemmän kuin tarpeeseen. Varsinkin, kun lauantaina sain vihdoin oman ihanan asuntoni takasin alivuokralaiselta! Eilinen meni siis muuton merkeissä, kun keräsin lukemattomat ikeakassilliseni eri osoitteista oman kattoni alle ja purin kaikki omille paikoilleen. Ihanaa, kun kaikki on nyt järjestyksessä ja olen vihdoin ihan oikeasti kotona.Viimeiset napsut sijaiskodistani godfatherin valvovien silmien alla. Näissä jonkun aikaisen aamun toimistoasu. Onpahan kyllä ollu vaikeata saada itsensä ylös ja toimistolle ysin maissa joka aamu, kun on tottunut elämään enemmän tai vähemmän epäsäännöllisessä rytmissä. Unet on jäänyt aika vähäisiksi, kun yrittää pyörittää koulua ja palkkaduunia ja kaikkea muuta siinä sivussa, mutta nyt yritän tosissani päästä järkevämpään rytmiin ja vähän rauhoittaa tätä hullunmyllyä.


Ekat aamukahvit omassa kämpässä! Kermavaahdolla tietenkin. Olen asunut tässä yksiössäni nyt jo melkein kolme vuotta ja rakastan matalaa majaani edelleen palavasti. Voisihan sitä aina olla isompi ja parveke ja sitä rataa, mutta olen niin tyytyväinen tähän sijaintiin, hintaan ja valoisuuteen.

Kuten jo instagramiin laitoin, tajusin sänkyä pedatessa, että siinä on yhteensä 9 tyynyä ja 4 peittoa. Onkohan tarpeeksi?
Toinen eilisen aikuisuushetki tyynyjen laskemisen lisäksi oli, kun ostin Stockalta 12 € maksaneen Savon de Marseille-nestesaippuan. On varmaan mahtava saippua.

Nyt jatkan rentoutumisviikonloppuani englannin esseen parissa, kuinkas muutenkaan. Mut ainakin ikkunasta paistaa ihanan keväisesti aurinko! Tuliskohan se sieltä jo, kevät?

2 kommenttia:

  1. Kaunis ja valoisa koti sinulla! Itse olen ainaki sitä mieltä, että kevät saisi tulla tänne jo vauhdilla! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Samaa mieltä, kevät tänne nytheti. :)

      Poista