lauantai 9. helmikuuta 2013

Helmikuun LivBox + Wet'n'Wild

Juurihan mä vasta edellisen esittelin, mutta nyt siis vuorossa Helmikuun LivBox, jonka kävin postista hakemassa eilen. Tämän kuun väri oli pinkki ja teema "Taikatemppu". Let's get straight down to business then!


Kokonaisuus oli taas ihan kiva, mutta jotenkin oli vähän halpistelun makua tällä kertaa... Liikaa pikkuisia testereitä, joita saa käytännössä ilmaiseksi kosmetiikkaosastoilta. Vähän jäi laimeaksi.


Essien kynsilakka sävyssä Muchi Muchi. Essiellä ei väärin voi mennä, sävykin on oikein kiva perus vaaleanpunainen nude. Ihan mun perustuuria vaan, että olin paria päivää aikaisemmin mennyt hankkimaan käytännössä täysin identtisen sävyn Wet'n'Wildilta (ks alimmaisina)...


We care Iconin Love Story Body Butter -vartalovoi. Niinpä niin, halpista ja laimeaa. No, kaipa tämäkin tulee käytettyä. Ainakin täysikokoinen tuote, et plussat siitä.


Olayn Regenerist-ihonhoitosarja. En tiedä LivBoxin statistiikkaa tilaajien keskimääräisestä iästä, mutta mahtaakohan olla anti-age tuotteiden käyttäjäkuntaa kuitenkaan..? Nevertheless, tuntuivat ihan mukavilta iholla ja kokeilinpa ensimmäistä kertaa nyt Olayn tuotteita.


Ja tuoksunäytteitä: Love Chloén eau Florale, Lady Gagan Fame sekä Calvin Kleinin miesten tuoksu Encounter. Mikään ei ole ihan mun tyyppinen tuoksu, mut nä pienet testerit on käteviä käsilaukkuun.


Ja sitten Wet'n'Wildin ostoksiin, jotka hankin vähän aikaa sitten. Kuka muistaa tämän halpismerkin Sokoksen hyllyiltä parin vuoden takaa? Sittemmin merkki hävisi Suomesta kokonaan. Ikuisuuslempparini Leighann kohkaa aina Wet'n'Wildin Megalast-kynsilakoista ja luomiväripaleteista ja itse olen harmitellut, ettei merkkiä enää saa täältä Pohjolasta. No pari viikkoa sitten törmäsin facebookissa tietoon, että wettaria saakin nykyään niinkin eksoottisesta paikasta kuin vanhasta kunnon Seppälästä! Who knew? (Ja Nellyltä saa myös).  No minähän tietenkin kipittelin Seppälään ja tuijottelin silmät kiiluen lakkapulloja valinnan vaikeuksissani. Lopulta päädyin sävyihin Sugar Coat (ja tämähän oli se Muchi Muchin kaksoissisar), Tropicalia sekä Haze of Love. Eikä Leighann tyhjästä kohissut! Peittävyys amazing ja nimensä mukaisesti kestää todella hyvin. Luomiväripaleteista olisin kaivannut Matte-palettia, mutta pääsyin kolmen värin komboon, Walking on Eggshellsiiin. Luonnolliset sävyt, todella shimmerisiä, mutta ihan ok. Naked-paletti on lyömätön ja siksi en edes katsele luomivärejä, mutta tämä pikkuinen versio on ihan kätevä mukaan otettavaksi.

Semmosia puteleita tällä kertaa!

2 kommenttia:

  1. Mäki olin snadisti pettynyt livboxiin... Sieltä kun tupsahti just niitä tuotteita joita en saisi hankkia yhtään lisää, koska mulla on niitä ihan kauheasti :D Ja ikääntyvän ihon hoitosarjan näytteitä. :/ No, vartalovoide tuoksui ihan kivalle ja kynsilakka oli silti mieluisa yllätys vaikka mulla on tuon sävyisiä lakkoja kertynytkin "muutama".

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu niinpä, välilä näin. Mut on nä boksit kuitenkin onneksi aina hintansa arvoisia, kun miettii että yksistään essien lakasta saisi maksaa sen 13,90.

      Poista