tiistai 11. kesäkuuta 2013

Kesäkuun LivBox

Se on täällä taas! Kesäkuun LivBox oli ihanan kesäinen ja suojakertoimet oli kuukauden kovin sana.




Kesäkuun tuotteet:

Clarins Skin Perfecting Cream BB-voide: Ihon sävyä tasoittava ja kirkastava BB-voide. BB-voiteethan toimivat täydellisesti kesällä, kun meikki on kiva pitää kevyempänä. Kädellä testatessa koostumus ja peittävyys vaikuttivat ihan hyviltä, mutta medium-sävy on auttamattomasti liian tumma itselleni. Yritän varmaan käyttää tätä voidemaisena "aurinkopuuterina" tai antaa eteenpäin tummemmille kavereilleni.
Sebamed After Sun: Hoitava voide rauhoittamaan ihoa auringonoton jälkeen. Sisältää viilentävää mentolia sekä ravitsevia luonnonöljyjä. Apteekkibrändeissä kun mennään, hajusteeton ja parabeeniton. Rasvailen ihoa kyllä tunnollisesti after suneilla aina auringonoton jälkeen, mutta koska en kuitenkaan ihan hirveästi ulkona grillaile kesän aikana, voi tehdä tiukkaa saada kahta putelia käytettyä, kun tilasin After Sunin juuri myös YR:ltä. Näitähän voi toki käyttää myös ihan tavallisena kosteusvoiteena, vaikka itse levittelen yleensä mielummin jotain ällömakeita tuoksuvia rasvoja. Sinne vaan kaapin päälle mun loputtoman vartalovoidemeren jatkeeksi!
Cliniderm Active Defence Sun Face Cream SK 15: Kevyt ja nopeasti imeytyvä aurinkovoide kasvoille, vedenkestävä ja hajusteeton. Kasvoille tarkoitettu aurinkovoidekin löytyy jo valmiiksi ja koska aiemmassa on korkeammat suojakertoimet, taidan prefereerata ennemmin sitä. Tämä pieni 50 ml puteli tosin menee loistavasti käsilaukkutuotteeksi, josta voi lisäillä suojakertoimia iholle, jos vaikka jokilaivailut venähtää.
Olay Total Effects -päivävoide: Ikääntymisen merkkejä häivyttävä päivävoide suojakertoimella 15. Suojakertoiminen päivävoide on aina jees, mutta vähän väärään ikäluokkaan taas kapsahdettiin. Kokeilin tätä kuitenkin tänään aamulla, mutta en jotenkaan oikein tykännyt koostumuksesta, ei ehkä sopinut ihan omalle ihotyypilleni.
Clarins Instant Light Lip Perfector -huulivoide: Ravitseva ja pehmittävä voide, joka tuo ihanaa kiiltoa ja hennon sävyn huulille. Tästä olin aivan innoissani, koska tuote on keikkunut ostoslistallani jo pitkään! Ja tykkäsin heti ensitestauksella. Koostumus ei ole yhtään liian tahmainen, tuntuu kosteuttavalta ja tuoksuu ihanan pehmeältä. Täydellinen tuote arkeen.
Depend kynsilakka: Jäätelövärejä kesäkynsiin. Söpö vaaleanpunainen on nappivalinta itselleni, mutta en juurikaan fanita näitä Dependin lakkoja monen pettymyksen jälkeen.

Sellainen boksi tällä kertaa. Ei oma lempparini, koska en auringonpalvoja ole, mutta tuosta Clarinsin huulivoiteesta olen kyllä enemmän kuin tyytyväinen!

2 kommenttia:

  1. Voi että, mulla olis kovat poltteet tilata livbox uudestaan :D Itsehillintä muutenki kosmetiikkajuttujen kohdalla ei ole kovin vankka... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah, juu ei toi itsehillintä kemppaosastolla täälläkään ole kovin vakaalla pohjalla. Hankintalista on aina loputon! Milloinkahan sitä olisi tarpeeksi purnukoita hyllyllä? ;D Mut LivBoxia aion kyllä jatkaa vielä varmaan aika pitkään, on sitä vaan niin kiva aina odotella kuun alussa. :)

      Poista