perjantai 31. toukokuuta 2013

Black&White

Hellurei tyypit! Täällä ollaan vietetty ensimmäistä vapaapäivää pitkän työputken jälkeen. Päivä tosin sujui pitkälti pyykätessä, siivotessa ja ruokakaupassa käyden, koska olen ollut koko putken ajan niin puhki aina kotiin tultaessa, etten ole kyennyt kuin kaatumaan sohvalle. Kaikessa tässä hötäkässä olen vielä mennyt aloittamaan johtamisen kesäkurssin, jonka tehtävien deadlinet ikävästi häiritsee kesästä nauttimisestani. Ensi viikolla on kyllä viimeistään pakko päästä vähän aurinkoakin ottamaan!

Eilen kävin kaverin kanssa jokilaivoilla yksillä työputken päättymisen kunniaksi. Päälle heitin nopeaa ja turvallista mustavalkoista. Käsiin laitoin uutta Lindexiltä bongattua armcandya.Tänään saapuivat myös H&M:ltä tilaamani kuviolliset shortsit. Aivan ihanat eivätkä olleet kuin 9,95 €! Kesähellegarderoobini on auttamattoman vajaa eikä asiaa auta yhtään se, että käytän joka kuukausi valtaosan shoppailurahoistani erilaisten purnukoiden ja punien ostamiseen. Mutta ensi kuun suosikeissani on luvassa supermahtavia uutuustuotteita!

Ignooratkaa nuo taustalla roikkuvat pyykit. Ne on vaan elämää, ei se niin justiinsa!
Nyt nukkumaan ja huomenna takaisin kuutioon. Ihanaa aurinkoista viikonloppua kaikille, toivottavasti pääsette nauttimaan kesäfiiliksestä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti