lauantai 31. elokuuta 2013

A teeny tiny little beauty haul

Olen lähdössä kuukauden päästä Saksaan ja huhu kertoo, että Saksan kosmetiikka-apajat ovat koristeltu halvoilla hinnoilla. Yritän siis pitää kukkaron nyörit tiukalla siihen asti ja säästää shoppailurahaa matkalle. VS-tilauksen lisäksi tein kuitenkin muutamat budjettiheräteostokset. Ihan pikkuiset vaan!


Wet'n'Wildin luomiväripaletti E738 Comfort Zone. Pitäydyn silmämeikissä tutuissa ja turvallisissa ruskeissa, harmaissa ja nudeissa. Olen silmäillyt tätä palettia useinkin Seppälän wettari-hyllyllä ja päätin tällä kertaa piristää sillä päivääni. Wettarin luomiväreissä on uskomaton pigmentti, vaikka hinnaltaan ovat naurettavan halpoja. Tämän paletin sävyt ovat kauniin shimmerisiä, mutta kaipailisin valikoimaan myös sitä mattaversiota, jota LeighAnn niin kovasti rakastaa. Vihreä väri jää tästä varmaan käyttämättä, mutta kaikki muut ovat todella käyttökelpoisia niin luonnolliseen kuin voimakkaampaankin meikkilookiin. Lemppariksi nousi heti oikean yläkulman harmaanruskea sävy, joka taittaa hennosti vihreään. Kulmaluulle en sitä laittaisi, mutta se toimii koko luomella mahtavasti ihan yksinäänkin.


Gina Tricotin luomiväri sävyssä Earth on ollut jo pitkään melkein päivittäisessä käytössä, joten ostin GT:n duoluomivärin Mix Me. En ehkä netistä tilatessa arvannut, että duon tummempi sävy onkin tismalleen samanlainen kuin Earth, joten ehkäpä pienoinen tarpeettomuus kokoelmaan. Mutta sävy on edelleen mahtava ja suht mattainen supervaalea nude toimii hienosti silmän sisänurkassa.


Kaikille on jo varmaan käynyt selväksi, että kuten edellisessä postauksessa mainitsin, tykkään tuoksua karkeille, hedelmille ja leivoksille. Ketään ei varmaan siis yllätä, että ostin Gina Tricotilta myös Body Splashin, jonka nimi on Caramel Treat. Nimi kertoo kaiken. Superimelää, superihanaa.


Ja parhaat kaikista, eli Merin Ranskasta kiikuttamat Bioderma-pullot. Nyt voin taas huoahtaa aika pitkäksi hetkeksi Suomen markkinoiden misellivesien testaamisesta (vaikkakin siltikin tekisi mieli testata sitä monien kehumaa L'Oréalin versiota, joka juuri vihdoin ja viimein saapui tänne pohjolaankin...) ja nauttia aidosta ja alkuperäisestä suosikista. On se vaan hassua, että koko muu maailmaa palvoo näitä punakorkkisia misellivesiä ja yrittää haalia niitä kissojen ja koirien kanssa kiven alta ja sitten emämaasta Ranskasta pulloja saa ihan vaan perusapteekeista naurettavan halpaan hintaan. Tämä kahden 500 ml pullon tuplapakkaus maksoi vain 16,90 €, voitteko kuvitella?! Haluavatko ranskalaiset pitää myyttimäistä verhoaan brändin yllä ehdoin tahdoin vai ovatko kansainväliset jälleenmyyjät auttamattomasti kujalla?

4 kommenttia:

 1. Paljonko tuon Wet' N' Wildin paletti maksaa? Onko siellä muuten ruskeana myynissä? Eli sellaisia värejä joita voi käyttää päivittäin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo isommat paletit maksavat 7,95 €, mutta saatavilla on myös pienempiä kolmen värin paletteja, jotka maksavat 5,95 €. Pienemmistä löytyy esim. Walking on Eggshell-niminen paletti, jonka sävyt sopii loistavasti arkeen. Tosin myös tuosta Comfort Zonesta vaaleammat sävyt ovat omasta mielestäni juuri sopivan maanläheisiä.

   Poista
 2. Comfort Zone on ihana paletti! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se! On ollu käytössä nyt joka päivä. :D

   Poista