keskiviikko 7. elokuuta 2013

Heinäkuun suosikit

Ja taas aika suosikeille! Heinäkuussa taisin bongailla enemmän pettymyksiä kuin uusia suosikkeja, mutta seuraavat ihanat tuotteet kokosin uusimpiin suosikkeihini.

Heinäkuun suosikit olivat siis:


Lumene Natural Bronze Heleyttävä vartalovoide

Label M. Protein Spray, proteiinisuihke hiuksille


Anna Sui Flight of Fancy, hajuvesi


Urban Decay All Nighter Makeup Setting Spay, meikin kiinnityssuihke


Lumene Sun Radiance Aurinkopuuteri Kasvoille ja Vartalolle


Lumene Wild Rose Moisturizing Lipstick, sävy 83 icy brook/purolla


We Care Icon Moisture Wear Lipstick, sävy 8 Magic Papaya


Rimmel Apocalips huulilakka, sävy 102 Nova


Postaus kyseisistä huulipunista erikseen tulossa seuraavaksi!

6 kommenttia:

 1. Hei, täytyy sanoa että viimein mielenkiintoista luettavaa ja katsottavaa suomalaisesta blogi ja vlogi maailmasta. Olenkin tainnut joskus aikaisemminkin kommentoida mutta nyt vasta löysin tänne taas.

  Tosiaan huippusettiä ja jatka samaan malliin. Mulla on kuitenkin sellasta kysyttävää et tuolla vanhemmissa postauksissa olet ilmeisesti jossain Briteissä, niin sitä vain kysyisin että olitko vaihdossa ja missä?

  Muuten toki lukisin kaikki postaukset ja selvittäisin itse mutta olen just kamalassa kiireessä. Itse nimittäin pitää tänä syksynä päättää vaihtokohde ja nimenomaan Britannia kiinnostaa. Kiitos jo etukäteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos niin paljon, ihanaa saada tällaista palautetta! :)

   Olin tosiaan viime syksynä vaihdossa Englannissa. Itse olin pikkuruisessa vanhassa teollisuuskaupungissa, Boltonissa, Manchesterin liepeillä, joka pienuudestaan, vähäisestä vaihtarimäärästä, suht uudesta+halvasta yliopistostaan johtuen oli vaihtokohteena hieman haastava. Ihmisiin tutustuminen oli aluksi hieman vaikeaa ja koulu oli naurettavan helppoa.

   Mutta Briteistä tykkäsin kyllä maana kovin (joskin paperinpyörittely osataan viedä siellä aivan uusiin sfääreihin, hankalaan byrokratiaan kannattaa siis varautua)! Isommissa yliopistokaupungeissa on kuitenkin hyvin eri meininki ja esim. Manchesterissa on valtavasti erilaisia pippaloita ja tekemistä Erasmus-vaihtareille. Sanoisin, että nimenomaan vaihtarien määrä ja se kuinka tottunut koulu on hoitamaan ulkomaalaisia opiskelijoita, on aika isossa osassa siinä, millainen vaihtokokemuksesta muodostuu. Britit ovat toki mukavia ja juttelevaisia kavereita, mutta niin se vain menee, että hyviä kavereita on huomattavasti helpompi löytää muiden vaihtareiden joukosta.

   Briteissä mukavaa on myös se, että maan sisällä pääsee niin helposti matkustamaan. Ja shopaholicina maininnan arvoista on tietenkin ihanat shoppailumahdollisuudet, jotka pienessä Boltonissakin oli suht hyvät. Ah niitä Bootsin ihania kosmetiikkavalikoimia on vieläkin ikävä! :D Eli mikäli Britit kiinnostaa, niin voin kyllä lämpimästi suositella maata, mutta kannattaa hieman googletella/kysellä oman koulun aikaisempien vaihtarien kokemuksia, kun paikkakuntaa valitsee. Ja vaikka meidän alku olikin Boltonissa hieman vaikea, niin kyllä meilläkin oli loppujen lopuksi aivan mahtava kokemus siellä ja vieläkin on välillä hieman ikävä Englantiin. Ja Skotlannin puolelta Aberdeen on tunnetusti vaihtareille ihan superkiva yliopisto!

   Tulipa pitkä tarina, mutta toivottavasti auttaa! :)

   Poista
  2. Hei kiitos ihan hirveästi kun jaksoit vastata noin perusteellisesti! Katsoin hieman noita mahdollisia kaupunkeja joihin meiltä pääsee vaihtoon, ja tuntuivat olevan aika vieraita ainakin itselle. Birmingham taisi olla tunnetuin niistä, joten sitä aion nyt harkita oikeen urakalla!

   Nimenomaan toi paperinpyörittely kyllä mietityttää kun siitä on kuullut niin paljon muualtakin, mutta ehkä sitä jaksaa hyvän eteen ponnistella!

   Ja todellakin en malta odottaa sitä että pääsee hypistelemään kaikkia niitä kosmetiikkapurkkeja, joita on aikaisemmin nähnyt vain videoilta! ;)Täytyykin alkaa jo säästää erillistä kosmetiikkarahastoa varten, hah!

   Poista
  3. Birminghamissakin piipahdin nopeasti, varmasti tosi mukava vaihtokohteeksi, onhan se kuitenkin Englannin toisiksi suurin kaupunki. Tsemppiä vaihtoon ja kosmetiikkarahaston kerryttämiseen! ;)

   Poista
 2. Tuo heleyttävä vartalovoide on kyllä tosi hyvä!! :)

  VastaaPoista