torstai 8. elokuuta 2013

Hot right now - Kolme huulipunasuosikkia

Lupasin esitellä heinäkuun suosikkien kolme huulipunaa tarkemmin. Huulipuna-addiktioni on noussut kesän aikana jo uusiin sfääreihin ja uusia ihania tuotteita tuntuu löytyvän kaikkialta! Herkullisen värinen puna viimeistelee huolitellun meikin tai taikoo väsyneet kasvot eloon, vaikka silmiin sutaisisi vain nopean kerroksen ripsiväriä. Seuraavat kolme ovat kaikki viime aikaisia ostoksia, jotka ovat nousseet heti suosikkisijoille.

1. Lumene Wild Rose Moisturizing Lipstick, sävy 83 Icy Brook / Purolla




Lumenen Purolla on täydellisen heleä, korallisen pinkki sävy arkeen. Muistan käyttäneeni juuri tämän tyyppistä sävyä (saattoikohan olla jopa juuri tämä) opiskeluvuosien alkuaikoina joka ikinen päivä. Itse en hirveästi välitä ruskeaan taittavista nudesävyistä, joten hento korallipinkki on hyvä valinta kaikille, jotka haluavat luonnollisen sävyn, joka kuitenkin tuo sitä pientä extraa arkimeikkiin. Lumenen Wild Rose -punat ovat kosteuttavia ja tuntuvat huulilta mukavilta, vaikka väriä saakin välillä lisäillä huulille.

2. We Care Icon Moisture Wear Lipstick, sävy 8 Magic Papaya





We Care Iconin hyllyn ohitan yleensä sen kummempia miettimättä, mutta Sokoksen kauneuslehtisessä kiinnitin huomioni mallin huulilla olleeseen punaan. Magic Papaya on korallipunainen, joka on helppokäyttöinen versio kaikille tulipunaista pelkääville. Punalla saa sudittua kauniin hennon, mutta hehkuvan korallipunaisen sävyn huulille. Kerrostamalla väristä saa myös hyvinkin voimakkaan. Sävy sopii mahtavasti kesän viimeisille aurinkoisille kuukausille. Yllätyksekseni We Care Iconin huulipuna on myös uskomattoman kosteuttava ja levittyy todella kauniisti!

3. Rimmel Apocalips huulilakka, sävy 102 Nova





En ole juurikaan fanittanut huulilakkoja ennen Apocalipsia. Jenkkiläisten kauneusvloggaajien hehkutuksen jälkeen nappasin itsekin sävyn Nova, joka räiskyvien pinkkien ja punaisten joukosta tuntui helpommin lähestyttävältä. Ja tämähän toimii! Lakka on uskomattoman pigmenttistä ja tuntuu huulilla todella hyvältä. Lakka ei tahmaa ja tunnu huulilla ollenkaan raskaalta tai kuivalta, vaan levittyy todella kauniisti. Sävy Nova on voimakkaan karkkipinkki, muttei ollenkaan tyylittömällä tavalla. Huulilakka hieman katoaa huulilta syömisen ja juomisen jälkeen, mutta kuluu kuitenkin huomaamattomasti ja on joka tapauksessa kestävämpi kuin tavalliset huulipunat.

Nämä kolme punaa ovat olleet siis viime aikojen käytetyimpiä, hyviä tuotteita kaikki! Kuvissa oli yllättävän vaikea saada todellista sävyä ja voimakkuuta esiin, mutta swatcheista saa ehkäpä parhaimman käsityksen todellisesta väristä.

6 kommenttia:

  1. Minä eilen katselin Rimmelin Apocalipsin huulipunia ja rakastuin niihin kun laitoin käden ulkosyrjään!!! En ikävä kyllä ostanut niitä, kun ei ole rahaa. :( Mutta tulee varmaan aika jolloin mulla on enemmän rahaa. Haluaisin ne kaikki, mutta siellä oli muutamia värejä joista en itse pitänyt kovin paljoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo niissä on uskamoton pigmentti! Sävyvalikoima saisi kyllä olla hieman parempi, itsekään en ihan lämmennyt kovinkaan monelle värille.

      Poista
  2. Hih, mä taas rakastuin juurikin niihin Apocalipsin räikeimpiin sävyihin, ja esittelinkin niitä täällä.

    Kivaa löytää toisen turkulaisen markkinointimimmin blogi!

    - Hansu // Hassutellen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä vielä arastelen räikeämpiä sävyjä huulilla, mutta ajatus kyllä houkuttaa. Täytyy varmaan joskus uskaltautua!

      Poista
  3. Mun oli tarkoitus pistää sulle linkki, mutta unohdin kun olin Lontoossa ja toi oli ajastettu postaus :p Tykkäsin sun youtubesta kovasti, oon itse niin huono videoissa :---D

    VastaaPoista