tiistai 10. joulukuuta 2013

Joulukuun LivBox

Ho ho ho! Hyvää joulukuuta ihmiset! Kuinka monella soi päässä joulurallatukset non-stoppina? Kuinka moni ahdistuu ostoskeskuksien lahjarumbassa viipottattavasta ihmisrauniotungoksesta? Itse en ole oikein ehtinyt virittäytyä joulutunnelmaan ja ahdistunut aivan muista asioista. Mutta tällä viikolla sain vihdoin vihoviimeisen kurssini tenttiä vaille pakettiin ja ajattelin pitää kouluhommistakin kunnon loman ja jatkaa oppariahdistustani sitten tammikuussa. Blogissa ja YouTubessa on ollut mun osalta viime aikoina aika hiljaista, mutta onnistuinpas kuitenkin kuvaamaan joulukuun LivBoxista unboxingin!TUOTTEET:

Isispharma Ruboril Expert C: Punaisuutta peittävä ja couperosaa hoitava voide. Ei varsinaisesti kovin tarpeellinen omalle ihotyypilleni, mutta ehkäpä jos pakkanen puraisee kovasti, niin tämäkin pääsee testiin.

Nivea Smooth Caring Body Lotion: There's no such thing as too many body lotions. Perusvarma perus-Nivea, pikkupurkki reissuun.

MSCHIC Pure Lip Liner, sävy Fuksia: MSCHIC on mielenkiintoinen suomalainen pikkubrändi ja tämä rajauskynä onkin mulle ensimmäinen tuote merkiltä. Pidin maanantaina presentaatiota koululla MSCHIC:lle tekemästämme vientisuunnitelmasta ja tottakai piti päästä huulet siihen värittämään tällä kynällä. Ja kyllä muuten toimii! Rajauskynällä kun värittää koko huulet saa hullun kestävän ja ihanan pigmenttisen mattahuulimerkin. Sävy on just eikä melkeen mun makuun.

Goldwell StyleSign Sleek Perfection ja StyleSign Hot Form: Mä en ikinä ole ollut kovin hyvä hiusten laittamisessa enkä oikeen tiedä mikä ero näillä suihkeseerumilla ja muotoilunesteellä on. Seerumia kuitenkin suihkin viime lauantaina kiharoiden alle ja pidin kovin suihkeen hienojakoisuudesta. Yleensä vierastan suihkeiden laittamista kuiviin hiuksiin suoraan muotoiluraudan alle, mutta tämä suihke oli niin hienojakoista, ettei se "kastanut" tai tahmannut hiuksia ollenkaan. Tiedäkö sitten johtuikö tästä tuotteesta vai muista tököteistä, mutta kiharat pysyivät koko illan ja seuraavan päivän oikein kiitettävästi.

Katy Perry Killer Queen, Roberto Cavalli Just Cavalli for women ja Cavalli for men: Tuoksunäytteet ovat aina vähän riskipeliä ja harvoin löydän uusia suosikkeja näiden joukosta, kun  olen jotenkin poikkeava, enkä yleensä pidä juuri mistään kukkaistuoksuista tai about mistään tuoksuista, joista useat muut tuntuvat pitävän. Nämäkin tuoksut olivat ihan ok kamaa, mutta unohtuvat varmaan tuonne testeripussukan pohjalle.

Elegant Touch kynsitarrat: Kynsitarrat ovat käteviä monimutkaisempien lookkien saavuttamiseen, vaikkein itse olekaan niille vielä ihan lämmennyt. Harmi vaan, ettei nämä värikkäät bling-pallot ehkä ihan istu omaan tyyliin.

♥ Vilma

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti