tiistai 10. joulukuuta 2013

Pai Rosehip Bioregenerate Fruit & Seed Oil Blend




Kosmetiikkamaailma on jo hetken aikaa hekumoinut öljyvallankumouksessa. Vartaloöljyjä, hiusöljyjä, arganöljyä, manteliöljyä, jojobaöljyä, eteerisiä öljyjä jne. Nyt yhä useammat naiset ovat uskaltaneet alkaa laträämään ölyjä myös kasvoille! Itselläni kasvoni ovat näin vanhemmiten (24 siis on ihan hirveen vanha tietenkin) alkaneet kuivuvat talvisaikaan ja olenkin kaivannut yövoiteen alle kunnon kasvoöljyä. Käytin Englanti-aikoina pitkään ihan BioOilia ja pidinkin siitä, mutta jo pidemmän aikaan olen silmäillyt julkkisten ja jenkkivloggareiden hehkuttamaa brittiläisen Pain Rosehip Bioregenerate Fruit & Seed Oil Blend -öljyä.

Pai Skincare suhteellisen uusi tulokas kosmetiikkamarkkinoilla ja se on puhtaisiin, kasvipohjaisisiin raaka-aineisiin perustuva luomusarja, jonka ei pitäisi ärsyttää herkintäkään ihoa. Merkin ehdottomasti tunnetuin tuote on juurikin tämä Rosehip -kasvoöljy, mutta myös mm. Camellia & Rose Gentle Hydrating Cleanser sekä Chamomile & Rosehip Sensitive Skin Cream ovat kovasti kehuttuja tuotteita.

Innostuinkin siis kovasti, kun sain kutsun suomalaisen kosmetiikan verkkokaupan CandyShopin Turun Pop Up -liikkeen avajaisiin. CandyShop on nimittäin Suomen ainoa Pain jälleenmyyjä! Paita saa tilattua myös mm. BeautyBaystä, mutta CandyShopin hinnat ovat lähes samalla tasolla kuin brittikaupoissa. Candyshop myy Pain lisäksi monia muita erittäin mielenkiintoisia luomumerkkejä kuten Burt's Beesiä, Percy&Reediä sekä Rahuaa.

Ostin avajaisista siis tämän Rosehip öljyn ja olen sitä nyt käyttänyt uskollisesti runsaan viikon. Tymäkäntuoksuinen öljy on erittäin riittoisa ja levittyy mukavasti kasvoille. Kaikille ihotyypeille sopiva hellävarainen öljy lupaa uudistaa ihoa, tasoittaa sen sävyä, haalentaa esim. arpia ja pigmenttimuutoksia. Ihon uudistumisen todelliseen testaamiseen tarvitaan varmaan vähän pidempää käyttöaikaa, mutta olen ollut öljyyn kovin tyytyväinen. Se tuntuu tasapainottavan ihoa ja tuomaan sitä tarvittavaa lisäkosteutusta yövoiteen alle. Itse käytän oljyä siis vain iltaisin normaalin voiteen alle, mutta öljykoostumusta ei turhaan kannata pelätä, se imeityy ihoon erittäin nopeasti eikä jätä ihoa mitenkään ikävän öljyiseksi ainakaan omalla ihollani. Katsellaan suurempia muutoksia myöhemmin, mutta näin ensialkuun olen ainakin ihan rakastunut!




CandyShopin ihanaa valikoimaa pääsee shoppailemaan osoitteessa http://www.candyshop.fi/ sekä Helsingin kosmetiikkakioskilla osoitteessa Lönnrotinkatu 9.

♥ Vilma

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti