lauantai 21. joulukuuta 2013

KC Professional Color MaskOstin Sokoksen Hiusten Hellimisviikojen tarjouksista pari kuukautta sitten KC Professionalin paljon kehutun Color Maskin testiin. Color Mask on sävyttävä ja korjaava hoitonaamio, joka virkistää hiusväriä, lisää kiiltoa, korjaa ja rakennepaikkaa käsiteltyjä hiuksia. Ennen kaikkea naamiolla saa freesattua hiusväriä värjäyskertojen välillä. 

Itse ostin tummanruskeille hiuksilleni sävyn Coffee, johon olen ollut oikein tyytyväinen. Värjäilen hiuksiani tummemmaksi, yleensä ihan kaupan väreillä, koska olen jostain syystä äärimmäisen pihi kampaamokäyntien suhteen, n. 3-4 kuukauden välein. Vaikka brunetti olen luonnostaankin, väri lähtee itselläni kuitenkin haalistumaan ja taittamaan ikävästi punaiseen aika nopeasti. Color Maskilla saan helposti ja nopeasti sävytettyä värin tummemmaksi ja tuhkaisemmaksi. Sävyjä löytyy useita erilaisia niin vaaleille, punaisille kuin ruskeille hiuksille.

Naamio jätetään pesun jälkeen vaikuttamaan 5-10 minuutiksi hiuksiin riippuen halutusta voimakkuudesta. Pikku vinkkinä muuten tummiä sävyjä käyttäville, että kannattaa käyttää muovihanskoja ja olla hippasen tarkkana levityksen kanssa. En ymmärtänyt ensimmäisella kokeilukerralla, että naamio tosiaan on hiusvärin tapaan pikimustaa! Aika huolella sain hinkata kämmeniä, ettei jääneet ihan tummiksi. :D Huuhtelun ja kuivauksen jälkeen hiukset ovat taas ihanan kiiltävät ja väri paljon freshimpi. Mahtava tuote värjäysvälien pidentämiseen!

♥ Vilma

2 kommenttia:

  1. Itse onnistuin sotkemaan tuolla kylppärin vaaleat saumaukset! En oo keksinyt vielä, miten ne saisi puhtaiksi. Kotiväreistä piti kysyä, että jos sulla on tuo punaiseen taittava ongelma kanssa, niin ootko löytänyt mitään väriä, joka olisi enemmän tuhkaan taittava ruskea?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Auts, saumat on ton värin kanssa varmaan tosiaan aika kinkkinen probleema. :/ Mä valitsen hiusvärin yleensa aika summan mutikassa enkä ikinä muista millä viimeksi värjäsin. Luotan aika paljon ihan niihin esimerkkikuviin ja valitsen suht tumman (4 tai 5) sävyn ja katson vaan, ettei se taita mihinkään kupariin tai mahonkiin (numeron perässä nollia tai ei mitään, tai sitten ykkönen, joka tarkoittaa sitä, että se taittaa tuhkaan). Lopputulos on kyllä aina hyvän tuhkainen, mutta valitettavasti haalistumisen myötä myös ihan kampaamossa tehdyt värjäykset alkaa taittamaan punaiseen, eipä sille omalle pigmentille mitään voi kuin värjätä uudelleen.

      Poista