lauantai 8. syyskuuta 2012

Fashion girls say burgundy

Me käytiin tänään ottamassa vähän asukuvia, koska sitähän ne bloggarit tekee. Eipähän ollut muuten helppoa! Aikaiseksi saimme pienen parisuhderiidan ja kourallisen täysin luonnottomia otoksia. Syyhän oli luonnollisesti vain ja ainoastaan kuvaajassa, joka ei ymmärtänyt ollenkaan mun visioita. Prosessissa tunsin itseni hemmetin typeräksi, tuuli puhalsi hiukset silmille ja aurinkokin häiki niin pirusti. Rispektit vaan kaikille muotibloggareille, jotka saavat sen varpaisiin tuijottelun oikeesti näyttämään jotenkin kasuaalilta.



Semmonen uus veska tarttui mukaan ihan vahingossa. Ilmeisesti tä väri on nyt se burgundi, koska viininpunainen kuulostaa vaan tylsältä. 

Englantiin lähtö koittaa jo torstaina ja vähäsen alkaa jo jänskättää. Oon tyytyväinen, että päätin lomailla ja ottaa ihan rennosti tän viimeisen kuukauden. Kaikki käytännön asiat on jo periaatteessa hoidettu, kohtapuoliin vois alkaa miettiä vähän pakkaamista. Tässä nä kaksi matkalaukkua nököttää tyhjänä vieressä, mutta tuumasta on tunnetusti vaikea siirtyä toimeen. Samasta syystä Vassisen Moccalattehipsteri on edelleen vain puoliksi luettu. Eihän tässä ollutkaan kuin koko kesä aikaa. No, mikäs tässä viimeisten viiden päivän aikana lukaista se loppuun ja alkaa väsäämään siitä pientä esseenpoikasta.





2 kommenttia:

  1. Ompa kivan oloinen blogi, vaikka vasta ihan alussa onkin vielä :)

    Ihana ja tyylikäs asu!

    -Heli
    http://withasilverlining.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Tästä se pikkuhiljaa lähtee eteenpäin. :)

      Poista