keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Time for goodbyes

Viimeistä viedään! Illalla lähden Espooseen viimeiseksi yöksi ja aikaisin aamulla lentokoneen nokka suuntaakin jo kohti Manchesteria. Pakkaus on hoidettu, kaikki valmiina. Tuntuu, että pakkasin aivan liikaa, mutten silti yhtään mitään. Sormet ristissä toivon, että pysyy painorajoissa.
Me vietetään pari ensimmäistä päivää Manchesterissa eli Mansessa eli Enkkulan Tampereella. Lauantaina aamuyhdeksältä pitäisikin sitten olla jo Boltonissa samaan aikaan koululla ilmoitautumassa ja asuntolalla hakemassa avaimia. Saa nähdä miten tämä yhtälö toimii. Näen jo sieluni silmin meidät puhisemassa koulun aulassa keskellä ihmisruuhkaa valtavien matkalaukkujen ja kapsäkkien kanssa. Well at least we'll make an entrance...

Tässä vaihtoonlähtöprosessissa on nimittäin useampaan otteeseen törmännyt siihen, ettei briteissä kaikki hoidu ihan yhtä jouhevasti kuin mitä Suomessa on tottunut. Eikä asiaa yhtään helpommaksi tee, ettei ilmeisesti kyseisessä yliopistossa ole hirveästi totuttu hoitamaan vaihtariasioita.Nä viimeiset päivät on mennyt hujauksessa viimeisiä käytönnön asioita hoitaessa ja kavereita hyvästellessä. Oon masistellut koko viikon tätä lähtemistä. Koko vaihto on tuntunut niin kaukaiselta jutulta, mutta nyt se lähtö oikeasti koittaa eikä enää ympärillä tulekaan olemaan kaikkea tuttua ja turvallista. Ekat päivät varmaan menee aika horroksessa, mut eiköhän se arki siellä Boltonissakin lähde nopeasti rullaamaan. Monta kokemusta rikkaampana takaisin ja muita vastaavia kliseitä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti