tiistai 25. syyskuuta 2012

Let's talk cosmetics


Kuten osa minut tunteva tietääkin, I go crazy for cosmetics. Tykkään meikeistä, sudeista, puteleista ja kaikesta näihin liittyvästä. Seuraan aktiivisesti useita YouTuben beauty guruja ja harmittelen, kun Suomesta ei ikinä löydy näitä kulttituotteita, joita gurut videoissaan hehkuttavan. Joten miten käy, kun mut päästetään parempien markkinoiden äärelle? Silmät säihkyen yritän pitää itseni järjissäni hyllyjen edessä, mutta eihän tällaista tilaisuutta voi olla käyttämättä hyväksi. Vielä en ole ehtinyt Benefitin, Urban Decayn, Narsin ja kumppanien hellään huomaan, koska haluan harkita hieman tarkemmin mihin sijoitan (Naked-paletti nyt ainakin on hankittava). Mutta ennen sitä olen jo löytänyt uusia suosikkeja pienen Boltonimme Bootsista ja Superdrugista.

1. NYX Jumbo Eye Pencil, Milk
2. RealTechniques Expert Face Brush
3. Revlon Lipbutter, Peach Parfait
4. Revlon JustBitten Kissable Balm Stain, Rendezvous ja Honey
Swatchit päivänvalossa alhaalta ylös: Peach Parfait, Rendezvous, Honey ja viimeisenä Revlonin JustBitten Kissable Lipstain sävyssä Passion, joka jäi ylemmästä kuvasta puuttumaan.

Revlon on merkki, jota Suomesta ei enää saa. Harmi, koska suhteellisen edullinen markettisarja tarjoaa monia mahtavia tuotteita! Esim. yksi lempparini LeighAnn vannoo Revlonin JustBitten Kissable Balm Stainien nimeen. Ostinkin niitä kaksin kappalein sävyissä Honey ja Rendezvous. Balm Stainit ovat siis nimensä mukaisesti huulirasvamaisia staineja eli "kestovärejä". Olen kokeillut muutamia tussimaisia staineja (esim. Revlonin tussimaiset Just Bitten stainit totesin toimiviksi), mutta kieltämättä nopealla kokeilulla Balm Stainit ovat ehkä käytännöllisempiä arjessa. Ja todella pysyvät uskomattoman pitkään! Oranssiin taittava Rendezvous nousi heti suosikiksi. Revlonin Lipbuttereista olen kuullut myös hyvää, joten testiin otin sävyn Peach Parfait, joka nimestaan huolimatta on ihanan marjainen, mutta hyvin luonnollinen sävy. Lipbutterit ovat värillisiä huulirasvoja.
Kesän mittaan hurahdin myös siveltimiin. Macit ovat harmittavan kalliita ja Sigmaa saa vain netistä, joten ilokseni löysin Bootsista RealTechniques-suteja. Sarja on brittiläisen Samantha Chapmanin käsialaa, joka yhdessä Nicola Chapmanin kanssa muodostavaa pixiwoo-duon, joka on yksi YouTuben suosituimmista beauty kanavista. Päätin alkuun hankkia testiin vain yhden pensselin ja valitsin Expert Face Brushin, koska tarvitsinkin toista buffing brushia Sigman Flat Top Kabukini rinnalle. Sivellin on  synteettistä taklon karvaa ja ihanan pehmeä. Siinä missä flat top kabuki on tasapäinen, tykkään tämän sudin pyöristetystä päästä. Tällä sudilla levitetään siis nestemäisiä ja crememäisiä meikkivoiteita.


Mainitsemisen arvoinen on myös NYXin Jumbo Eye Pencil sävyssä Milk, jonka nappasin itseasiassa muistaakseni River Islandista. Myöskin kuuluu monen YT-gurun peruskalustoon. Runsaspigmenttinen ja kestävä kynä toimii niin waterlinella (mikäs se nyt on suomeksi), silmän sisänurkassa kuin kulmaluun korostajana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti