perjantai 14. syyskuuta 2012

Keep calm and keep on shopping

Täällä ollaan! Kaikki on mennyt hienosti ja aika lentää siivillä. Torstai-aamulla saavuimme Manchesteriin ja hyppäsimme kentältä taksiin superpainavien laukkujemme kera. Meidän hotelli, The Mitre, on supersöpö pieni hotelli aivan keskustassa, joten kaikki on löytynyt kävelyetäisyydeltä. Hotelli on Manchesterin vanhimpia, rakennettu vuonna 1815, ja se kyllä näkyy, niin hyvässä kuin pahassakin. Lattiat on vinot ja narisevat, kaikki on vähän repsallaan, hissiä ei löydy (mikä oli niiden painavien matkalaukkujen kanssa erittäin mukavaa) mutta ihanan tyylikkäästi sisutettu. Kylmää täällä on sisällä, kun ikkunat ei eristä yhtään! Täytyy varmaan ostaa sitten kämppään extrapeitto öiden varalle. Myös veden tulo kahdesta eri kraanasta aiheuttaa päänvaivaa ja lämpimän veden tuloa saa aina odotella tovin jos toisenkin.Hotelli on aivan Manchester Cathedralia vastapäätä.

Suihkutkin on outoja!

Nämä kaksi päivää ovat kuluneet lähinnä shoppaillessa. Joka lähti, krhm, hieman käsistä.... En todellakaan uskalla esitellä kaikkia ostoksia. Hintataso on aikalailla sama kuin Suomessa, mutta ainakin Superdrugista sai kosmetiikkaa todella halpaan hintaan. Tyytyväisin oon uuteen syystakkiin ja Primarkista löytämiini halpoihin tohveleihin! Ja löysin Urban Outfittersista kokonaisen pöydän Boo The World's Cutest Dog-krääsää, melkein ostin t-paidan! Ja nythän sitten painiskelemme entistä painavammien laukkujen kanssa...Blingit ballerinat Oasiksesta!

Primarkin tohvelit ja pitkällisten etsintöjen jälkeen löytyneet Pureologyn hiusmömmöt.

Huomenna aikaisin aamulla otetaan juna Boltoniin ja käydään hakemassa avaimet meidän kämpii. Saatiin onneksi sovittua aikaisempi ajankohta siihen. Ja yhdeksältä pitäisikin olla sitten jo ilmoitautumassa koululla. Jännää!

9 kommenttia:

 1. Ihana manchester! Ja ihana englanti, nauti ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nautitaan täysin rinnoin! Bolton on aika takapajuinen kylä, mutta Mansessa tulee varmaan piipahdeltua aika useesti. :)

   Poista
 2. Oi kiva kun löysin blogisi! Tää vuosi kuluu itselläkin Swindonissa, Englannissa joten kiva lukea kuulumisia ja kokemuksia sieltä puolelta Englantia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vitsit oon itekin yrittäny ettiä muiden enkkuvaihtareiden blogeja, kiva kuulla vähän miten muilla menee. Lisäsin sun blogin heti lukulistalle! :)

   Poista
 3. Jep itsehän en ole vaihtari enää, miekkosen työn perässä muutettiin tänne täksi vuodeksi :) Valmistuin viime vuonna ja nyt töitä etsiskelen täältä. Vaihtariajan tosin kokeneena, ota kaikki irti ajastasi ulkomailla!

  VastaaPoista
 4. Rakastan noita oasiksen balleja ku oot löytäny. <3 pus! -i

  VastaaPoista
 5. Oot päässyt nyt sit tutustumaan englantilaiseen huippu arkkitehtuuriin! Super kätevät hanat, kokolattiamatot (?) ja tuulettavat ikkunat! <3 :D

  VastaaPoista