keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Look good Naked

Eihän siinä kauaa sitten kestänytkään, kunnes naputtelin sen Urban Decayn Naked-paletin ostoskoriin. Olen tunnetusti hieman malttamaton ostosteni kanssa, joten en jaksanut odottaa Manchesterin reissua ja tilasin paletin suoraan tänne asuntolaan Lookfantasticilla. Ja voipi olla, että tilaaminen oli myös halvempi vaihtoehto. Muutamassa päivässä kävin innosta pomppien hakemassa pakettini Warden's Lodgesta!



Pallottelin pitkään tämän alkuperäisen ja Naked 2-paletin välillä. Molemmathan koostuvat luonnollisesta värimaailmasta, mutta ykkösen sävyt ovat enemmän lämpimiä, kun taas kakkosen sävyt taittavat ennemmin kylmään. Itse tykkään kylmistä, tuhkaisista sävyistä, mutta päädyin kuitenkin loppujen lopuksi ykköseen. Alkuperäinen on aina alkuperäinen. Eikä tarvinnut kyllä katua! Tykkään kaikista sävyistä ihan mielettömästi ja tästä paletista riittää iloa pitkäksi aikaa. Sävyista saa taiottua niin kevyen päivälookin kuin tummemman iltameikinkin. Suurin osa on shimmereitä, mutta myös muutama ihana mattasävy löytyy. Lemppareita ensituntumalta ovat Virgin, Sidecar, Buck ja Darkhorse.


Kaksi meikkipostausta peräkkäin, huh. Kerron Bolton-kuulumisia taas seuraavassa! Kaikki hyvin, joka päivä sataa, oon ollut viikon kipeänä yskien keuhkoni pihalle ja niin edelleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti