torstai 21. maaliskuuta 2013

Best in beauty

Aurinkoista torstaita! Koska vietän (liian) paljon aikaa YouTuben ihmeellisenihanassa maailmassa, ajattelin tänään esitellä teille muutaman lempikauneusvloggaajistani. Jollei joku toinen kosmetiikkafani vielä ole tutustunut YT:n beauty gurujen videoihin, niin esimerkiksi näistä on hyvä aloittaa tai löytää uusia suosikkeja. Valmistautukaa addiktoitumaan!


Lemppareista lempparein on tietysti jo aikaisemmin hehkuttamani Leighann. Supersuloinen, uskomattoman kaunis ja älyttömän hauska, persoonallinen neitokainen, joka ei tee videoitaan turhan vakavalla asenteella.


Toinen pitkäaikainen suosikki on australialainen Chloe Morello. Chloen videot eivät ehkä laadullaan pääse ihan kaikkien gurujen tasolle, mutta tykkään tämän kuvankauniin tyttösen meikkaustyylistä paljon!

Ihana Annie Jaffrey on aina viimeisen päälle huolitelty, hillitty ja hehkeä. Ruotsalaistaustainen tyttö vloggaa ja bloggaa kauneudesta, muodista ja terveellisistä elämäntavoista. Yleensä ärsyynnyn kyseisistä terveyshössötyksistä, epäluonnollisen pehmeästä äänestä ja pakahduttavasta onnellisuudesta, mutta elinvoimainen neiti Jaffrey saa minutkin haaveilemaan superfoodeista, hunajanaamioista ja tuoreista leikkokukista.

Missglamorazzi, eli Ingrid Nilsen, ei välttämättä kulje ihan samoilla tyylilinjoilla kuin minä pandoineen, sydämineen ja pastellivärineen. Kuitenkin Ingridissa on jotain uskomattoman hellyyttävää ja piristävää. Elämä on yhtä hattaraa ja tuoksukynttilää, kun tyttösen videoita katselee! Ingridiltä olen myös löytänyt monia hyviä tuotevinkkejä markettikosmetiikasta. Neiti myös laulaa upeasti ja tekee vlogeja toisella kanavallaan.

Brittiläinen Tanya Burr, joka aikaisemmin tunnettiin myös nimellä pixi2woo, ei ainoastaan ole siippansa kautta sukua YouTuben kauneusgurujen kuuluisimmalle kaksikolle, pixiwoo-siskoksille, vaan on itsekin ammattimeikkaaja. Tanya on positiivinen persoona ja tekee kauniin hehkuvia lookeja. Mainittakoon, että neiti on myös Made in Chelseasta tutun Millie MacIntoshin kaveri ja on ravannut viime aikoina siihen tahtiin erilaisissa ensi-illoissa, näytöksissä ja muissa julkkutapahtumissa, että alkaa ilmeisesti tekemään jo jonkinnäköistä nimeä isommissakin piireissä. Myös Tanya vloggailee toisella kanavallaan ja taisinpa muutaman kyyneleenkin tirauttaa, kun vlogien puolella päästiin näkemään, kuinka  poikaystävä Jim (tunnettu youtubettaja hänkin) kosi Tanyaansa New Yorkissa viime vuoden puolella.YouTube on loputon ihmeellisyyksien suo, joten listahan jatkuisi vaikka kuinka pitkään ja uusia suosikkeja bongailen koko ajan. Opparinihan tulee liittymään näihin aiheisiin, joten, krhm, ihan tutkimuksen nimissä tulee käytettyä aikaa kauneusvlogien tapittamiseen. Mutta nämä neitokaiset ovat onnistuneet pysytellemään tilauslistallani jo vuosia!http://www.youtube.com/user/pixi2woo

7 kommenttia:

 1. Tykkään todella paljon kolme viimeisistä kanavista, joita olen itse tilannut!!! :) minulla on paljon muita YT-ihmisiä joista tykkään paljon. Ei pelkästään beauty curuja, mutta vloggaajia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ne on huippuja! Itsekin seuraan myös monia muita kanavia, vloggaajista SHAYTARDSeja ja CTFxC:tä olen seurannut jo vuosia. :)

   Poista
  2. Itse tykkään katsoa joka päivä niiden videoita, mutta en oikein ikinä kommentoi mitään!!! :/ Mutta nyt olen huomannut että kun on suomalaisia youtube-tekijöitä, niin uskaltaa kommetoida niille.. Minulla on itse blogi, jonka osoite on elamaaonihanaa.blogspot.com. Voit käydä katsomassa ja kommentoida, jos haluat!!! :)

   Poista
  3. Harvemmin tulee itsekään kommentoitua, mutta suomalaisia tubettajia on toki aina kiva tukea. Ihana blogi sinulla! :)

   Poista
  4. Kiitos, todella paljon!! Voisin jäädä lukemaan tätä blogia!! :)

   Poista