tiistai 26. maaliskuuta 2013

Preppy blazer and the polka dot band

Pyörähdin eilen töiden jälkeen kaupungilla ja ilokseni löydin Lindexistä erään neulotun bleiserin, jota katselin jo melkein kuukausi sitten. Kuin kohtalon merkkinä bleiseristä oli vielä jäljellä omaa kokoani. Tällaiset klassiset bleiserit toimii talvella sisäkäytössä ja kunhan lämpimämmät säät suovat saapua, menee se loistavasti kevättakkina. Neutraali väritys hienovaraisine kimallelankoineen sekä kaunis, ajaton leikkaus!


Seuraava tärkeä ostos oli Glitterin hiuspompulat, joista luin Iineksen blogista. Nämähän ovat niitä jenkkilän TwistBandeja vastaavia venyviä nauhoja, jotka ovat hellävaraisia hiuksille ja näyttää siis tosimakeelta myös ranteessa, koska siellähän niitä pompuloita kaikki kuitenkin pitää, eikö? Glitter on kuulemma tällä hetkellä ainoa Suomessa, joka moisia myy, mutta eiköhän versioita ala piakkoin näkymään muidenkin lafkojen valikoimissa. Tarjolla oli pastellivärejä ja nämä mustavalkoiset, mitkä itse nappasin mukaan.



Ja hetken mielenjohteesta ostin Seppälän Wet'n'Wild-hyllyltä kokeiluun tämän peitevoidepaletin. Paletissa on sävyt nautraloimaan punaisuutta, kirkastamaan silmänalusia, peruspeiteväri sekä korostusväri. Kokeilin paletin kaikkia sävyjä tänään ja valitettavasti wettari ei onnistu kyllä kasvotuotteissaan minua vakuuttamaan, vaikka luomivärit ja kynsilakat mahtavia ovatkin. Koostumus on jotenkin liian öljyinen ja liukuva sekä lopputulos jotenkin tunkkainen. Kyllähän tä nyt halpispeitepalettina menettelee, mutta taidan tosiaan laittaa rahat Make Up Storen trioon tai Benefitin peittariin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti