perjantai 29. maaliskuuta 2013

Genuine Chestnut

Hyvää pääsiäistä! Ulkona paistaa aurinko ihanan keväisesti ja mulla on kokonainen vapaapäivä täysin itselleni. Pieni breikki arkeen tulee nyt enemmän kuin tarpeeseen. Tänään aion rentoilla täysin sydämmin, katsella leffoja, lakkailla kynsiä ja syödä hyvin. Huomenna täytyy lähteä ahertamaan töihin pääsiäisruuhkaan, mutta illalla päästäänkin sitten työporukalla risteilemään uudelle Gracelle. Mahtava viikonloppu siis edessä!

Keskiviikkona vihdoin värjäsin järkyttävän juurikasvuni piiloon ja tummensin hieman väriä samalla. Käyn kampaajalla yleensä vain pari kertaa vuodessa, joten värjäilen hiuksiä välissä itse aika tottuneesti. Vaikka jostain syystä haikailen aina vaaleamman tukan perään, päädyn kuitenkin aina värjäämään hiukset tummanruskealla. Tummempi ruskea on kuitenkin turvallisempi vaihtoehto kotivärjäyksessä ja itsellä kun tuppaa väri haalistumaan vielä aika nopeasti, on hyvä aloittaa suht tummalla sävyllä. 

Värjäsin tällä kertaa Schwarzkopfin Natural&Easy -kestovärillä sävyssä 570 Genuine Chestnut Medium Brown. Kokeilin tätä merkkiä ekaa kertaa ja toimi oikein hyvin. Ei mulla oikeastaan ole koskaan mennyt mikään pieleen, vaikka valitsen paketin aina aika summan mutikassa. Yritän valita mahdollisimman tuhkaisen ruskean värin, sillä oma pigmenttini lähtee helposti taittamaan punaiseen. Edellinen väri oli aika haalistunut ja siinä oli vaaleita raitoja, mutta värjäys jätti juuri sellaisen sopivan luonnollisen vivaihteikkaan sävyn.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti