keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Euron laari

Huomenta! Vapaapäivät ovat sujuneet leppoisasti akkuja ladaten. Eilen treffasin kaverini kahvin merkeissä ja päälle heitin seuraavan kombon. Mun kaappi on täynnä erilaisia bleisereitä, mutta ne on jääneet nyt vähän vähemmälle käytölle, kun ei tule enää toimistolla pyörittyä. Päätiin siis ulkoiluttaa tätä kaksiväristä versiota pitkästä aikaa. Jalkoihin sujautin viime kesän lempparit, söpöt Zaran rusettibaltsut, jotka ovat kylläkin nähneet jo parhaat päivänsä muutamien kesäsateiden jälkeen. Rusetit repsottaa vähän sinne tänne, mutta ei sen niin väliä.

Värjäilin aikaisemmin päivällä tyven taas tummemmaksi ja menin sitten hetken mielijohteesta leikkaamaan hiukseni siinä samalla. Siis itse! Olen kyllä ennenkin vähän lyhentänyt kasvoja reunustavia suortuvia ja leikannut kevyttä kerrostusta, mutta nyt lyhensin lisäksi hieman koko pituutta leikkaamalla huonot latvat pois. Tottakai ammattilaisen jälki on aina asia erikseen, mutta itse en ole niin millintarkka hiusasioissa, joten ihan hyvin se mielestäni onnistui. Ja säästyi sadan euron kampaamoreissu!


Kaveria odotellessani pyörin vähän kaupoilla ja kävin pitkästä aikaa Cubuksella. Nappasin mukaan blingit statement korvikset ja uudet arskat. Kyllä on muuten hyvää lisämyyntityötä Cubuksen myyjiltä, kun ne joka kerta jaksaa niistä kassalla olevista Dependin pienistä kynsilakoista muistuttaa. Nyt siinä oli vielä euron laari ja tottahan toki mä siitä menin jonkun punaisen nappaamaan sen kummempia edes harkitsematta. :D
Sitten duuniin. Ja huomenna Aatuillaan, jee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti