tiistai 7. toukokuuta 2013

Toukokuun LivBox

Maanantai ei olisi voinut paremmin alkaa, kun postimies rimpautti aamulla ovikelloa pieni musta boksi mukanaan. LivBox ei ollut ehtinyt vielä huudella FaceBookissa mitään boksien saapumisesta enkä tällä kertaa ollut ennättänyt nuuskimaan sisältöä muiden blogeista, joten aamukahvia pääsi piristämään aivan ihana yllätys. Ripeästi laitoin siis itseni kuvauskuntoon ja Huhtikuun suosikkien sijasta filmasinkin siis unboxingin.





Sisältö oli jälleen kerran erittäin mieluinen! Boksien laatu ja monipuolisuus parantuvat joka kuukausi ja omasta mielestäni nyt ollaan päästy asian ytimeen. Tämän kuun boksissa on myös ensimmäistä kertaa hyödynnetty tilaajasivuilla täytettävää henkilökohtaista kauneusprofiilia, jossa voi tähdentää mm. oman ihotyyppinsä, sävynsä, meikkaustyylinsä sekä erityiset mielenkiinnon kohteet kosmetiikan osalta. Erittäin fiksu parannus siis. Tässä kuussa vaihtuvia tuotteita olikin erityisen paljon ja ainakin omalla kohdalla tuotteet osuivat enemmän kuin kohdalleen. Myös boksien pieni hinnankorotus tulee varmasti näkymään sisällön parantumisena, vaikka 15,90 €/kk on mielestäni edelleen oikein kohtuullinen hinta näistä yllätyksistä. Psst, mikäli vielä mietit boksien tilaamista, on vanha hinta 13,90 € voimassa vielä 14.5 asti!

Toukokuun tuotteet olivat:




Eylure irtoripsitupsut: Näitä tupsuja on näihin simmuihin liimailtu aikaisemminkin! Eyluren solmuttomat tupsuilla saa juuri niin luonnollisen näyttävät ripset kuin haluaa. Tupsuja löytyy multa melkein aina jemmasta, mutta käytän nykyään enemmän tavallisia kokonaisia ripsiä, jotka leikkaan omaan muotoon sopivaksi.

Dadi'Oil kynsiöljy: 95% kasviperäisistä ainesosista koostuva kynsiöljy tuli oikein tarpeeseen kuiville kynsinauhoilleni. Kunhan vaan muistaisi aina iltaisin tätä sivellä!

Estée Lauder Sumptuous Extreme Lash Multiplying Volume -ripsiväri: No huh mikä nimi taas! Viime boksista löytynyt Cliniquen ripsari on ollut kovassa käytössä ja innolla lähden testaamaan EL:n maskaraa, etenkin kun merkiltä en ole aikaisemmin mitään kokeillut. Ripsivärin kerrotaan luovan dramaattisen ja viuhkamaisen lopputuloksen supermustalla pigmentillä. Koostumus on hoitava, kaareuttava ja vahvistava. Hyvältä siis kuulostaa! Eipä tällä M.A.C:n äidillä kauhean väärinkään voi mennä.

Lavera Basis Handcream -käsivoide: Laveran voide sisältää ihoa rauhoittavaa kamomillaa sekä suojaavia ja ravitsevia kasviöljyjä. Koostumus vaikutti oikein miellyttävältä ja vaikka voidetta ohjeistetaan käytettävän tehohoitona yön yli, menee mielestäni tämä pieni puteli sopivasti myös käsilaukkuun.

Móa The Green Balm: Jo kolmas luonnonkosmetiikkatuote tässä boksissa! Móan monitoimibalsami sopii niin kuivan ja ärtyneen ihon hoitoon kuin haavoihin ja kasvojen pesuun tai tulehduksien estämiseen esimerkiksi ihokarvojen poiston jälkeen. Luulenpa, että tämä balsami tulee olemaan kovaa huutoa kesän baltsuhiertymien hoivaamisessa.

Lash Card: Pahvikortti painetaan kevyesti ripsien taakse ja sen jälkeen levitetään ripsiväri. Kortin pitäisi estää väriä paakkuuntumasta ja tuhriintumasta. Tuotekortin mukaan meikkitaiteilijoiden salaisuus, omasta mielestäni täysi turhake. Tämmöisestäkö joku olisi valmis maksamaan?

Viimeistä lukuunottamatta tykkäsin siis kaikista erittäin paljon. Suosikit ehdottomasti ripsari ja kynsiöljy.

3 kommenttia:

  1. Moi Vilma löysin sun blogin instagramin kautta, mäki aattelin alottaa taas bloggailun koska... pääsin sinne Roomaa au pairiks ! 8D tittididii! voin linkata sit ku alotan sen blogin jos haluut alkaa seuraamaa sitä :-)

    Ps. Söpö video, en kestä ku tuli se musiikki ku mietit tota tekoripsijuttuu ;D ja estee lauderil on ainaski hyvä ripsari sen tiän jee !!
    Terkuin Essi the balettiryhmäkaveri

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä, ihan mahtavaa, onneks olkoon!! :) Linkkaa todellakin, haluun lukee sit mitä sulle siellä kuuluu. Mäkin alotin tän blogin sillon kun lähdin Englantiin.

      Poista
  2. Vaikutat vähän liian hienostolaiselta. Muuten tosi mukava video..

    VastaaPoista