maanantai 23. joulukuuta 2013

Testissä Burt's Bees


Sain ihanalta ystävältäni synttärilahjaksi Burt's Beesin Pampered Body Collection -setin. Olin superinnoissani, koska olen jo pienen ikuisuuden halunnut päästä kokeilemaan Burt's Beesin tuotteita niiden muutaman LivBoxista tulleen tuotteen lisäksi. What can I say, my friends know me well. ;) Setti sisälsi jalkavoiteen, käsivoiteen, vartalovoiteen ja huulirasvan. Just näistä mä tykkään!

Burt's Bees on amerikkalainen kosmetiikkabrändi, jonka tuotteet ovat perustuvat suurimmaksi osaksi luonnollisiin ainesosiin. Brändin kulttituotteet tunnetaan hunajasta ja mehiläisvahasta.


Milk&Honey vartalovoide normaalille ja kuivalle iholle on ravitseva ja miellyttävästi levittyvä vartalovoide, joka tuoksuu kevyesti hunajaiselta. Tuoksu ei ole ältsymakean esanssinen, vaan sellainen luonnonkosmetiikalle tyypillinen, hmm, vahamainen ja maitomaisen hento? Hahah, tuo kuvailu ei varmaan kyllä sano kenellekään muulle mitään.


Coconut jalkavoide olikin jännä tapaus! Ensinäkin se tuoksuu huumaavan ihanasti kookokselle. Kookosöljyä, lanoliinia ja glyseriiniä sisältävä voide kosteuttaa tehokkaasti kuivimmatkin jalkaterät. Sen koostumus onkin enemmänkin geelimäisen öljyinen kuin perinteinen rasva. Voide on sen verran tahmaista ja tuhtia, että kannattaa vetäistä puuvillasukat päälle ja antaa superkosteuttavan voiteen vaikuttaa kunnolla yön ajan. Aamulla jalat tosiaan ovat superpehmeät!



Almond&Milk käsivoide on jalkavoiteen tapaan erittäin tymäkkää tavaraa. Söpössä lasipurkissa oleva voide on erittäin paksua voidetta, joka todella pehmentää ja ravitsee kuivia käsiä ja tuoksuu huumaavast makeilta manteleilta. Tämänkin kanssa puuvillakäsineet yön ajaksi olisivat aika hyvä yhdistelmä, voide kun ei ihan hetkessä imeydy.


Beeswax huulivoide on Burt's Beesin kulttituote, joka kosteuttaa huulia kookos- ja auringonkukkaöljyn sekä sen mehiläisvahan avulla. Hipaus piparminttua luo viilentävän ja hieman kihelmöivän tunteen huulille. Huulivoide on supersuosittu tuote, mutta itseasiassa itse en oikein välittänyt tästä. Olen tottunut käyttämään pehmeämpiä huulivoiteita ja mehiläisvaha tuntui jotenkin liian kovalta ja tuote tuntui jäävän pyörimään valkoiseksi kerrokseksi huulille. Enkä oikein pitänyt siitä ihmeellisestä kihelmöivästä tunteestakaan.

Huulirasvaa lukuunottamatta pidin kaikista tuotteista oikein paljon! Jalka- ja käsivoide ovat tosiaan setin nimen mukaisesti täydellisiä pampering-iltoihin, kun haluaa todella tehohoitaa vartaloa ja hemmotella mieltä. Ne ovat sen verran täyteläisiä, että ne todella kannattaa kunnolla levittää ja jättää yön ajaksi vaikuttamaan.

Onko teillä jotain suosikkeja Burt's Beesiltä, mitä kannattaisi kokeilla?

♥ Vilma

7 kommenttia:

  1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Löytyyks näitä siis mistä kaupoista? :) Ja onks sun mielestä kokeilemisen arvosta jos ostais saman setin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainakin LookFantasticilta ja FeelUniquesta löytyy, suomalaisista candyshop.fi, jolta löytyy myös liike Helsingistä. Itse tykkään käsi- ja jalkavoiteesta, koska ne ovat supertehokkaita ja etenkin jalkavoide tuoksuu ihanalle! Mutta samalla ne ovat myös erittäin täyteläisiä ja tahmaisia, eli jos on nopeasti imeytyvien kevyempien voiteiden perään, niin en ehkä suosittelisi. Itseäni ei haittaa, koska sukat vain yöksi ja aamulla jalat todellakin ovat pehmoiset. :)

      Poista
  3. Oi tuo kookos jalkarasva kuulostaa ihanalta! :))
    Stelliinou's xx

    VastaaPoista
  4. Kiva kuulla että nää hyviä. Ehkä vihdoin rohkenen testata.

    VastaaPoista